Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Denerwuje mnie gdy ktoś używa słowa prywaciarze

Polecane posty

Komunizm upadł 30 lat temu i przedsiębiorstw państwowych już prawie nie ma, jak można w 2016 roku mówić o przedsiębiorcach "prywaciarze", tak jakby byli jakąś specyficzną grupą, skoro przedsiębiorstwa prywatne stanowią większość polskiej gospodarki? :)

Kasiaszatanistka, kwestia wieku. A mogłabyś mi coś powiedzieć na temat ludzi, powiedzmy 30.000 lat temu? Jak wg Ciebie powstał człowiek :D?

Gość gość
A co ona może wiedzieć na temat tego, co było ileś tam tyś lat temu, jak jej wiedza to google i wytarta książka od historii.

Gość gość
Weź debilu idź już na pety, a potem wzdychaj do małpki, która leje na ciebie ciepłym moczem. Ha ha :)

Gość gość
Zawsze byłeś, jesteś i będziesz dnem, co udowadniasz tutaj dzień i noc. :-)

Gość gość
A co do tematu, to jest bardzo proste. Otóż chociażby po to, żeby rzeczy nazywać po imieniu. Przecież to co państwowe, nikt nie nazwie prywatnym i odwrotnie, ale szkoda mojego czasu na tłumaczenie tumanowi tak dobitniej bardzo prostej sprawy.

Szkoda czasu, bo nawet nie potrafisz nic wytłumaczyć, mimo, że zdaje ci się że jesteś alfa omega, a to ty jesteś tumanem :classic_cool:

Gość gość
eee tam prywaciarze:) autorko,ja długi czas pracowałam w kantorze,a pózniej w lombardzie i stale słyszałam ze robie 1- u cinkciarzy,2-u lichwiarzy,to jest dopiero zacofanie:D

Gość gość
za komuny prywaciaż, a teraz biznesmen i chuj

Gość gość
Z tego samego powodu dla którego kobiety są nazywane glupszymi a sa już madrzejsze

Gość gość
miało być prywaciarz, coś mi się jebło. Teraz jak nie biznesmen to właściciel po prostu