Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel ciekawygośc

dziewczyny jak wy myślicie czy faceci sa w dzisiejszych

Polecane posty

Gość Pawel ciekawygośc

Czasach zbyt nieśmali,żeby do was podejśc porozmawiać. Czy nie macie wrazenia,że jak to powiedziec wstydzimy sie was wiecie czasami chodze z kolegami z pracy do pubu często gesto wyskakujemy do klubu(wiem wiem to złe miejsce) nie jesteśmy w dzisiejszych czasach troche zbyt grzeczni nie brakuje wam tego / Co na przykład czujecie i myślicie,kiedy jesteście w grupie kliku koleżanek a tacy faceci jak np ja boi sie podejśc. Ja to powiem jak to ja widzę z mojej perspektywy najczęściej jest wtedy tak,że serce bije jakbym mial zawał czuje jak siusiak chce wyskoczyć majtek,ale boje się,że moge wam zepsuć wieczór po prostu nie wiem co robić. Co powiedzieć i jak podejść do tak gorących dziewczyn jak wy takie fajne laski a ja przeciętny gośc(ja raczej z tych grzecznych facetów) Jak to z waszej perpektywy wygląda?

Gość poulciekawygosc
upup

Gość gość
Musisz przywiązać "siusiaka" do nogi i nie zawracaj nikomu d**y

Gość gość
Wiązaniu siusiaków mówimy stanowcze nie! :classic_cool: Ps kobieta prawdy Ci nie powie. Ps2 to prawda.

Gość Poul ciekawygosc
Ok czyli raczej nie ma co sie prywać i realnie ocenić swoje możliwości

Prawda jest taka, że u super laski przeciętny facet nie ma szans. A już na pewno nie ma, kiedy ona jest w grupie koleżanek.

Gość poul cieakawy gosc
dokladnie mnie od razu strach oblatuje bije mi serce jak oszalałe. wlasciwie nie wiadomo z czego to wynika czyżby kobiety w swoim gronie czuja się bezpiecznie?.a;e przeciez i tak spławiają faceta dając mu kosza. no nie wiem czy macie jakoś satysfakcje z tego powodu??