Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo brzydka kobieta.

Polecane posty

Gość gość

I wczoraj to odczulam, bylam na imprezie firmowej tzw integracyjnej. Niby razem sie bawilismy ale kiedy bylam odwrocona i byla puszczona piosenka jefzie pociag z daleka i wszyscy tanczyli razem keden chlopak podszedl do mnie z tylu i mnie zlapal do tanca a kiefy sie do niego odwrocilam twarza uslyszalam ta nie. Nikt z panow nie zatanczyl ze mna a wszystkie panie byly rozchwytywane. Jestem beznadziejna, boli jak diabli. W koncu wyszlam z imprezy o 22 nie bylo sensu tam zostawac. Nie wiem po co brzydcy ludzie istnieja.

Gość gość
Jesteś 2/10 jesteś bardzo potrzebna tym 3/10 bo czują się lepiej 7/10 patrzą na ciebie jak na g****o.

Gość gość
jeśli godzisz się na sex z wymianą to cię biorę

Gość gość
Autorko umowisz sie ze mna na kawe

Gość gość
Wszedłem tutaj, aby wylać trochę żółci i Ci dokopać, ale po przeczytaniu Twojego posta, odpuściłem :). x Facet mógł polować na konkretną panienkę i dlatego bezceremonialnie szarpać Cię do tańca. Gdy zobaczył pomyłkę, zgłupiał i dlatego wycofał się. x Masz w tej firmie kumpli? Obcych nie zawsze prosi się do tańca, szczególnie, gdy zachowują się dziwnie, a Ty pewnie czułaś się wykluczona z towarzystwa i przez to bardziej niedostępna. x Może zamiast pisać o brzydocie, zastanów się nad swoim zachowaniem ? Najczęściej to ono, przyciąga do nas lub odpycha innych ludzi.

Gość gość
To nowa firma wiec to byly impreza zapoznawcza :/ czuje sie jak gowno :( nie znamy sie wiec.

Gość gość
Jestem chuda.

Gość gość
Nie jestem ani gruba ani chuda taka normalna. Tylko twarz mam bardzo brzydka, moze mam gladka cere ale uklad twarzy jest brzydki, niewiadomo jak bym sie nie pomalowala to i tak zawsze bede brzydko wygladac. Nigdy nie bylam w zwiazku bo zawsze bylam odrzucana, ba nawet nikt nigdy nie byl mna zainteresowany. Z charakteru nie jestem zlym czlowiekiem, zawsze dla wszystkich jestem mila, nawet troche sie boje ludzi ale nigdy nikomu nie zrobilam krzywdy.