Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kldge

Niedobrani w seksie

Polecane posty

Gość Kldge

Cześć dziewczyny, muszę się wyżalić bo jestem "trochę" załamana. Od roku mam wspaniałego faceta, jest prawie taki o jakim zawsze marzyłam, no właśnie prawie. Mamy kompletnie różne poglądy i zachcianki w łóżku. Tak bez owijania w bawełne powiem, że ja lubie ostrą jazde a mój chłopak to taki delikatny dżentelmen. Lubię różne zabawki, nietypowe pozycje, miejsca, brzydkie słowa i szybkie tempo, dla niego to coś nie do pomyślenia :o Raz mu delikatnie to zasugerowałam ale to olał, innym razem powiedziałam mu wprost a on "no skarbie ja ciebie szanuje i nigdy bym cie tak nie potraktował" :o Raz też wzięłam sprawy w swoje ręce to powiedział że chyba oszalałam i wyszedł. Nie wiem co robić, za bardzo go kocham żeby od niego odejść ale czuje się kompletnie nie spełniona w seksie, podczas tego roku to na palcach jednej ręki moge policzyć orgazmy, nie wiem już jak go przekonać :(

Gość gość
No to trochę słabo, widzę że twój facet już taki jest i raczej sie nie zmieni, zostaje tylko jedno a mianowicie odpowiedzieć sobie na pytanie co jest dla ciebie ważniejsze facet czy seks i wybrać jedno

Gość gość
Jesteś 5/10 on 7/10 idź na fitness zrób siebie 6/10 będziesz zaspokojona,