Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON 40 ONA 20

Polecane posty

Gość gość

Temat stary jak świat. Poznaliśmy się ponad trzy lata temu. Platoniczna miłość trwała dwa lata i skończyła się z dnia na dzień jej zaangażowaniem w związek z rówieśnikiem. Związek ten przetrwał około roku, po czym odezwała się do mnie. Ja wówczas już nie byłem sam, ale w głębi serca nigdy nie przestała mi być obojętna. Teraz z przyczyn niezależnych od owej młodej damy sypie mi się aktualna relacja. A ja wciąż o tej dziewczynie... Powiedzcie, jakie są Waszym zdaniem szanse, że to przetrwa dłużej niż kilka lat? Znam siebie na tyle, że wiem, że z mojego punktu widzenia jest to miłość na całe życie.

Gość gość
Każdy człowiek jest inny. Wiek to tylko jeden z czynników. Powodzenia w każdym razie w podjęciu dobrej decyzji.

Gość gość
Przetrwa do kolejnego "zaangażowania w związek z rówieśnikiem". Ale co przez ten czas przeżyjesz, to Twoje. Chyba, że już nie jesteś w pełni mężczyzną to posypie się szybciej. Na szczęście bigpharma może tu przyjść z pomocą.

Gość gość
Mala. Jak jeden do siedmiu lub jeden do dziesieciu. Znam wiele takich zwiazkow: faceci leca za wackiem, "przezywaja swoje", po drodzie niszcza udane malzenstwa, itd. Po paru latach, gdy panna sie ogarnie, a pan jeszcze troche zestarzeje, ona-ustawiona odchodzi z mlodszym, on zostaje sam. Z butelka. W butelce.

Gość gość
Kilka info uzupełniających. Jestem kawalerem. Gdybym leciał za wackiem, inaczej przebiegłyby te dwa lata razem. Dodam, że wcześniej było "trochę" znajomości skonsumowanych.

Gość gość
najbardziej boję się tego, że ponownie się otworzę, zaufam i dostanę kolejny rachunek za moją naiwność...

Gość gość
Jesli kochasz spróbuj, bo będziesz zaliwal, życie jest takie krótkie....

Gość gość
ach! marzenie tak rozpieczetowac banderole Jak ktoras maturzystka ma ochote to zapraszam na potańcówkę do klubu seniora

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy to prztrwa kilkaa lat, jak to się rozwinie, jakie są szanse na związek trwały i szczęsliwy, napisz do mojej wrózki Sofii. To nowoczesna, wykształcona wrózka i na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Wróżka. Lol. Dzięki za poradę :)

Gość gość
Spróbuj, może okaże się, że jesteś tym moim :)

Gość gość
moja tu nie zagląda :)