Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga w górę? Bez sensu :(

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Jestem na diecie 1000-1200 kcal. Wczoraj z mężem pojechaliśmy w góry podreptać. Myśl€ sobie spalę kalorie. Rano zjadłam owsiankę, potem szynkę szwarcwaldzką i chop na szlak. 2,5 h na szlaku, dwa podejścia konkretne pod górę na 1100 m npm. Na obiad zjadłam bulionówkę żurku z jajkiem i kromką pszennego chleba. I powrót do auta 6,5 km. Po drodze zjadłam big milka 106 kcal. W bilansie kcal spokojnie się zmieściłam. Spaliłam kcal myślę ze bardzo dużo taką wędrówką. Wstaję rano, ważę się iiii 300 gram więcej. Załamka. Dlaczego? Liczyłam, że będzie mniej a nie więcej. Ktoś ma podobnie? Dlaczego tak się dzieje?

Gdy zaczynasz ćwiczyć, to spala się tłuszcz i zamienia w mięśnie i mięśnie są cięższe niż tłuszcz, więc wagowo może być więcej, zresztą to pierwszy dzień, rezultaty możesz zobaczyć dopiero po tygodniu , a teraz możesz zobaczyć dopiero rezultaty ostatniej diety. Daj swojemu organizmowi czas, niech się przestawi troszkę. Powodzenia ;)

Gość gość
Na diecie jestem od 3 tygodni. Do dnia dzisiejszego spadło mi 5,9 kg.

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com

Gość bak831
Czasami waga w górę idzie nam gdy jemy za mało lub za dużo ;) wiesz musisz sobie rozpisać co jesz ;) ja dam 1200kcal i jestem naprawdę najedzona;) do tego przyjmuję suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt się zmniejszył a ja cieszę się spadkiem wagi!