Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteryjny temat, który uważasz za (do tej pory) najlepszy, pomocny, rzeczowy?

Polecane posty

Gość gość

Podaj do niego link lub opisz go.

Gość gość
teraz już nie ma takich tematów, ale keidyś były fajne, sprzed 10 lat, np. temat o duchach, bardzo ciekawy byl

Gość gość
Temat o puszczaniu się polek. Jest ich dużo i uważam że jest ogromna potrzeba uświadamiać nieświadome kobiet o tym co robią.

Gość gość
Pomocne to te ew.z gatunkow praktycznych porad, gospodarstwa. Inne pozyteczne o tyle, ze widze, jakie problemy maja ludzie ( i ciesze sie ze ich nie mam).

Gość gość
Przed weselem czytałam te o weselach/ślubach

Gość gość
żaden. cego można sie dowiedzieć od ludzi którzy sami niczego nie wiedzą?

Gość gość
Jest ich kilka... Trudno wybrać jeden... Myślę, że wątki o kochankach mogą wiele nauczyć i ostrzec... Mimo, iż większość tematów jest wymyślona (tak myślę) na potrzeby tego portalu...

Gość gość
Kiedy nie wiedziałam co zrobić ze swoim życiem zawodowy przeczytałam wątek, z którym kafeterianie polecali dziewczynie różne kursy, które może zrobić przed skończeniem studiów, aby mieć fajną pracę. Dowiedziałam się stamtąd o egzaminach knf, ktore dają bardzo dobre perspektywy na dobrze płatną, interesującą pracę, to zdecydowanie poprawiło moje życie :)

Gość gość
Kiedy rozstałam się z wieloletnim partnerem przeczytałam topik "największe wady waszych ex". Oczywiście jak zwykle było tam pełno ściem i podszywów, ale temat był wtedy trafiony w punkt i bardzo poprawił mi wtedy nastrój. Po raz pierwszy po parotygodniowym dołku szczerze się śmiałam do monitora. Polecam

Gość gość
Nie ma "najlepszego" tematu. Kazdy czyta to co go interesuje i dla każdego to coś innego.