Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę który wózek wizualnie dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

http://www.bobowozki.com.pl/wozki-zwrotne-4-kola/trzyfunkcyjne/p/anex-sport-2016-4w1-wozek-gleboko-spacerowy-fotelik-samochodowy-cybex-aton-q-baza-isofix-torba-pielegnacyjna-6961.php https://www.pido.pl/p172,anex-sport-szara-eko-skora-szary-zakard-sp15.html Bardzo proszę o radę ,który wizualnie fajniejszy, zauważylam tylko,że ten z rudym łatwiejszy do czyszczenia,a popielaty ma taki typu lnianego.

Gość gość
Drugiego nie widziałam ale kolorystycznie szaro bialy

Gość gość
Mam synka 4 miesiące i mam dokładnie ten pierwszy :) Czyli Anex Sport w kolorze rudym z eco skórą. Jest zarąbisty :) A kolor jest neutralny więc jak by Ci się trafiła za jakiś czas dziewczynka to jak najbardziej bo wózek sopkojnie dwoje dzieci wychowa . Oczywiście jak bedziemy dbać o niego .

Gość gość
Osobiscie mam i polecam ten pierwszy czyli Anex Sport. Bedziesz z niego zadowolona jak sie na niego zdecydujesz. Używam już go dość długo bo prawie rok. Polecam

Gość gość
Dla mnie z Anexa Sporta najpiękniejszy jest ten kolor granatowo biały z czerwonymi akcentami. Wizualnie to cudeńko:)

Gość gość
1 :-) Anex Sport kolor rudy . Sama mam ten model i mega zadowolenie.

Gość gość
Ładniejszy i napewno lepszy ten pierwszy czyli Anex Sport. Sama mam ten model w innym kolorze . Świetnie sie prowadzi , łatwo skręca, i jest naprawdę lekki.

Gość gość
Ja mam Anex Sport kolor czarno biały Comic. Idealny i dla chłopca i dla dziewczynki. A materiały świetne do czyszczenia.

Gość gość
Anex Sport ma dużo pięknych kolorów . Ale ten rudy jest jedyny w swoim rodzaju. Super jakoś materiałów. Kolor jak najbardziej odpowiedni dla chłopca.

Gość gość
Dla mnie każdy kolor Anexa Sport sie bardzo podoba ale najpiękniejszy jest ten rudy. Wogóle wózki tej firmy są świetne pod każdym względem.

Gość gość
Ale reklama haha zenua i ktoś myśli ze nie widać .

Gość gość
Powiem ze Anex Sport ma tak piękną kolorystykę że sama bym nie wiedziala który wybrac. Dlatego ja kupiłam neutralny kolor comic czarno biały w mazaki. Idealny dla chłopca ( mam synka ) ale zostawiam go dla drugiego dziecka ( moze bedzie dziewczynka ;-) )

Gość gość
Hej. Anex Sport w kolorze tym rudym jest boski. Idealny dla chłopca. Ja też mam synka i właśnie ten kolor :) Wózek świetny i bardzo wygodny.

Gość gość
Dla mnie Anex dla chłopca to tylko ten kolorek granatowy z białą ekoskórką i na białym stelażu. Piękny:)

Gość gość
Anex Sport ma wszystkie kolory śliczne. Ale dla chłopca ten drugi super. My mamy dziewczynkę i kupiliśmy różowy. Trochę się bałam bo jest dość jasny ale materiały są tak dobre i łatwe do czyszcenia że sama się zdziwiłam. Dobry wybór.

Gość gość
Ja również posiadam Anex Sporta . Mam synka 6 mies. A wózek mamy w kolorze czarno białym. Kolor , wózek .... idealny :-)

Gość gość
Dla nas wybór padła na biało granatowego Anexa Sporta, nie było wózka który dorównał by mu wizualnie i jakościowo. Sprawdza się na piątkę. Polecam

Gość gość
Anex Sport rudy :) neutralny kolor. Dla chłopca i dziewczynki. Sama mam ten wózek a mam dziewczynkę.