Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma krzesełko Kinderkraft Cosy?

Polecane posty

Gość gość
Podnosze!

Gość gość
Ładne jest.

Gość gość
No a poza tym że ładne? Up!

Gość gość
Ja mam takie tylko z zyrawką. Uzytkuje pól roku. Plusy : Stabilne, ma kółka wiec łatwo dosunąc do stołu, ładne, dwie tacki. Przydatne sa gdy no dajesz obiadek na pierwszej i jak sie ubrudzi zdejmujesz i masz czysta tacke na deserek. Siedzisko z pasami łatwo sie ściąga i bez problemu mozna włożyć do pralki i wyprać. Tylko na delikatne pranie na 30. Pralam je tak dosłownie co dwa dni, bo moj maly bawil sie w chowanie jedzonka. Niestety siedzisko popekalo, jak mąż wypral je w 60 stopniach pod moją nieobecność. Minusem sa wg mnie białe pasy. Nie dopraly sie po jagodach i buraku. Mimo zastosowania wanisha. Wyglada to brzydko. Mysle ze powinny byc ciemniejsze, wtedy by nie bylo widac. Bialy tez jest koszyk pod. Ja go zdjelam bo wiecznie byl upaciany, a tak naprawde jest nie praktyczny. Tacke mozna powiesiec z tyłu za siedziskiem, ale u mnie to faktycznie od poczatku kulało. Rozstaw nog jest jakby za szeroki i nie da sie zawiesić. Zaluje ze tego nie zareklamowalam. Bo tacka sie zawsze przewala na blacie a troche miejsca zajmuje. No ale teraz to po ptakach. Ogólnie drugi raz bym kupila jakies ciemniejsze. Pal licho wygląd. Liczy sie praktyczność.

Gość gość
A ono ma tapicerkę z czego? Ceraty czy zwykłej cienkiej folii jak te chińskie z netu? W ogóle takie tapicerki można prać? Nie przeszłoby mi przez myśl. Przecież to nie tkanina I wyjaśnij co masz na myśli pisząc, że tacka się przewala na blacie? Jak to?

Gość gość
Też te białe pasy mi się wydają niepraktyczne, ale mam zamiar wiązać śliniaki albo pieluchę. Nie wiem na ile, ale może w jakimś tam stopniu je ochronią

Gość gość
Odpowiesz? :)

Gość gość
Tacka przewala sie na blacie kuchennym bo nie da się przypiąć z tylu

Gość gość
Tacka przewala sie na blacie kuchennym bo nie da się przypiąć z tylu

Gość gość
Aha. A tapicerka to jest z czego? Cerata czy cienka tania folia, co się może łatwo porwać? Na zdjęciu wygląda na folię raczej, ale nie mam pewności

Gość gość
To chyba pcv. Jest bardziej miekka niz ceratą. Folia to napewno nie jest. Wg mnie dobrej jakości. Zjadlo mi kawałek poprzedniego wpisu. Przy zakupie na allegro tego krzesełka byla informacja ze siedzisko jest łatwo zdejmowalne do prania. Stad tez wywnioskowalam ze można je prac. I w30stopniachnpralam je moze ze dwadzieścia razy i nic mu się nie stało.

Gość gość
Wiesz co, może źle zrozumiałaś z tym praniem, bo pewnie chodziło o to że da się zdjąć do czyszczenia. Czyli gąbką albo ścierką na mokro, a nie w pralce. Rzeczy z tworzywa się nie pierze w pralkach. Czyli mówisz że się nie porwie to PCV? To chyba je zaryzykuje, bo tanie i ładne.. choć nie wiem jak z tą ładnością w rzeczywistości. Wiem, że wygląd nie jest najważniejszy, ale ja lubię jak coś dodatkowo cieszy oczy :P A te pasy to będę się starała na ile to możliwe zakrywać śliniakiem, pieluchą albo ścierką.

Gość gość
A zapytam jeszcze czy regulacja to jest płynna? Nie trzeba się szarpać żeby zmienić kąt nachylenia oparcia, wysokość siedziska, zdjąć i włożyć tacę? Jak to tam było u was?

Gość gość
Odpowiesz?