Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Czesc wiem ze to glupi troche temat ale nie mam komu sie wyzalic miesiac temu urodzilam dzieckow niedziele pierwszy raz sie kochalismy z partnerem . Było nam dobrze chociaz mnie bolalo troche. Ale do rzeczy odkad zamieszkalam z facetem to ja piore prasuje gotujw teraz dzieckiem sie zajmije nie mowoe ze on nie sprzata ale jak ma wolne to to robi. Wczoraj gadal z kolega ktory byl na urlopie w pl i wlasnie wrocil do uk . Nie chce mi sie nawet z nim gadac po tym co uslyszalam mial telefon na glosniku zawsze tak gada i ten kolega mowol ze wyruchal sie za wszystkie.czasy codziennie inna a jrdna nawet 4razy dziennie chciala a moj chlopak sie go pyta skad tyle czortow nabral i ten mu powiedzial i mowi ze to seks bez zobowiazan a moj facet zamiast powiedziec cos zeby sie ustatkowal wkoncu gada do niego ze takie sa najlepsze . Ale sie wkurzylam wzielam malego i poszlismy do lozka usypiqc sie nie dalam mu buziaka nic nawet sie nie odezwalam dzisiqj wychodzil do pracy powiedzial ze nas kocha i pocalowal a ja nadal mam w glowie jego slowa. Zaczelam sie zastanawiac czy mu sie nie znudzilqm i czy nie zazdrosci koledze jeszcze po rozmowie z kolega przyszedl do nas i mowi ze ale ten m sie chwqli zalapie syfa i bedzie mial . Nic mu nie odpowiedzialq. Ale czuje sie zraniona jego slowami . Co o tym myslicie prosze o rady czy pogadac z nim czy olqc ten temat to nie jest zadne prowo

Gość gość
po co wam faceci? trza było zostać less jak ja :D

Gość gość
Jakbym byla less bym niemiala dziecka pozatym kobiety mnie nie kreca

Gość gość
a powinny cie krecic, powinny - dla twojego dobra

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Rozmawiaj, rozmawiaj i jeszcze raz rozmawiaj. Bo może Twój facet tak nie myśli, a chciał tylko potaknąc koledze. Tak , wiem, tchórzliwe z jego strony, ale póki nie porozmawiasz, to się nie nakręcaj.

Gość gość
Dzisiaj porozmiawiam powiem mu że mnie to boli razem zdecydowaliśmy się na dziecko jest zadowolony z syna razem kiedyś ustaliliśmy że zmieniamy nr telefonów odcinamy się od przeszłości usuwamy fotki facebooka i nie spotykMy się z dawnymi znajomymi sam to zaproponował a mi przypadki to do gustu a teraz z takim tekstem do kolegi i co ja mam o tym myśleć może i tylko przytaknął ale zabolało mnie to mógł tak nie mowix