Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocno reklamuja teraz pepsicole czy wybrać ją do drinków na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Zawsze uważałam że lepsza jest Coca Cola. Chrziciny planujemy na koniec września i zastanawiam się co lepsze bedzie do drinków - wódki. Lepsza Coca Cola czy Pepsi Cola? Ciągle ja reklamuje stad mój problem. Co było u was?

Gość gość
Do drinków to chyba lepszy jest sok a nie cola czy pepsi. Różnica jest między nimi taka ze pepsi jest slodsza.

Gość gość
Ale masz koorffa dylematy:O

Gość gość
Chyba każdy dodaje co lubi...?! Ja piję tylko z sokiem np. Koleżanka z wodą. Ale masz problemy...

Gość gość
Kup i pepsi i cole. Wodki nie kupuj. Ale gdybys sie zdecydowala, to poszukaj rowniez takiej dla niemowlat, wszak to swieto twojego niemowlaka.

Gość gość
Wódka na chrzcinach? Przecież to święto dziecka, nie dorosłych. Nie każda okazja jest dobra do picia.

Gość gość
Autorka nie pyta o to czy stawiac wodke tylko jaka popitke wiec nie pouczajcie jej w tym temacie. Jej sprawa. Choc ja tez jestem zdania ze chrzciny to powinny byc bez alkoholu i ja nie zamowie zadnych procentow, od tego sa wszelkirj masci imieniny czy urodziny doroslych. Ale, mnie tez osobiscie bardzie smakuje pepsi. Co postawisz to wypiją, ale daj na popitke jeszcze sok bo nie wszyscy smakuja sie w smaku coli.

Gość gość
Ostatnio na popitke i do drinkow sprawdziła mi się fanta cytrynowa. Schodziła jak świeże bułeczki