Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TriApiDix300 ktoś stosował?

Polecane posty

Gość gość

Hej ;) Od jakichś 3 tygodni stosuję preparat odchudzający TriApiDix300. Kupiłam go przez internet, skład wydaje się być ok, ale trochę martwi mnie brak jakichkolwiek informacji o tym preparacie na jakichś w miarę wiarygodnych stronach i forach. Ktoś go używał? Miałyście jakieś efekty? U mnie jak na razie po 3 tygodniach chyba nic, a producent obiecuje dużą poprawę. Ważę ok 65kg przy wzroście 170 cm, nie jestem jakimś grubasem, ale chciałam wrócić do wagi sprzed kilku lat, czyli 55 kg. Dodam, że sporo się ruszam ( codziennie ok. godzinę dziennie szybkie chodzenie albo basen), bardzo ograniczyłam słodycze i przekąski oraz ogólnie odżywiam się raczej zdrowo - warzywa, owoce, jogurty naturalne itp. Dziennie zjadam 3 pełne posiłki, a pomiędzy "podjadam" jakieś pokrojone owoce, np. jedno jabłko w kostce, borówki albo maliny. Taką dietę i aktywność zaczęłam jeszcze przed tabletkami i rzeczywiście widać, że trochę tłuszczyku stopniało, mam ładniejszą sylwetkę itp ale waga ani rusz. Miałam nadzieję, że tabletki wzmogą efekt, a tu nic :( Mam tylko lekką zgagę po ich zażyciu, ale waga stoi w miejscu i sylwetka też się raczej nie poprawiła. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Pomogły Wam te tabsy?

Gość gość
Wejdź na www.suple24.net tam są opisy dostępnych na rynku środków