Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci! Ilu z was nie podrywa kobiet bo boi sie osmieszenia

Polecane posty

Gość gość

I totalnej kompromitacji?

Gość gość
Większość a co ?

Gość prawictwo pospolite 152
to nie chodzi o osmieszenie , na ulicy nie podrywa się kobiet , bo większosc jest zajęta Chyba ze ona daje jakieś sygnały wyrazne to można podejśc Te sygnały to na przyklad pokazanie piersi

Gość gość
To kobiety mają podrywać, a nie odwrotnie.

Gość prawictwo pospolite 152
ale to nie znaczy , że jak dziewczyna tak się ubierze to faceci będą ją podrywać .. http://www.fotosik.pl/zdjecie/fcdb4c32611bc605 Ja bym obserwował , ale bym nie podszedł i nie zagadał Przecież wiele dziewczyn się tak ubiera Poza tym takie czuby którzy zaczepiają panienki niszczą tylko fajne widoki , bo te panienki być może nie będą miały ochoty się tak ubrać jak co chwila będzie do niej podchodził jakiś napaleniec I potem po ulicy będą chodzić tylko aseksualne baby ubrane jak zakonnice Dlatego ja wychodze z zalozenia jeśli panna jest atrakcyjna to nie wolno jej zawracać głowy .. JAk widze przecież laske w stringach to nie podchodze do niej i nie pytam o autograf .. Mogę rzucic jakiś komplement , ale pod warunkiem ze bedzie sama

Gość gość
Nie podrywałem kobiet, bowiem nigdy nie czułem takiej potrzeby. Moje dotychczasowe związki zaczynały się i rozkwitały spontanicznie, żadnych podrywów nie uskuteczniałem. Jednakże ostatnio w przypływie pewnego rodzaju bezradności, postanowiłem sprawdzić swoje możliwości i moja skuteczność w poznawaniu kobiet poprzez szeroko rozumiany "podryw" wynosi 3/3. :) Nie jestem jakimś Adonisem, intelektem też nie błyszczę, a jednak bezproblemowo udało mi się zainteresować swoją osobą trzy kobiety klasy średniej wyższej. :P Tylko co mi z tego, skoro kocham kogoś innego miłością nieodwzajemnioną…? W każdym bądź razie, więcej odwagi i śmiałości, panowie… :classic_cool:

Gość gość
Z prawictwem pospolitym nie gadam, bo widze po pierwszym poscie (fragment z cyckami), ze to idiota. A tak pytam, bo chcialem wiedziec, czy jestem w wiekszosci, czy w mniejszosci. :)

Gość gość
Pewna dziewczyna powiedziała mi ze wyglądam jak Justin Timberlake i mogę mieć kazda z moim charakterem a mimo to mnie olala czemu ?

Gość gość
przesłyszałeś się Justin, ona powiedziała że mógłbyś mieć KAŻDEGO

Gość gość
Fobie spoleczna ma okolo 9% populacji, a wiec niesmialych w stosunku do kobiet jest pewnie ze 50%.