Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nianie, jak podchodzicie do pracy pod kamerą?

Polecane posty

Gość gość

Tj. kamera skierowana na salon, w którym macie z dzieckiem przebywać, dziecko cały czas widoczne na obrazie aplikacji?

Gość gość
Up, up, bo pilne.

Gość gość
Wiesz że musisz nianie poinformować o tym ze będzie kamera,jesli niania ok nie powinna robic problemu aby kamerka byla.

Gość gość
Na tym forum nie ma niań. Tu są same byznesłumen.

Gość gość
Ja nie widzę problemu - byle tylko kamerkę można było czymś zasłonić i jakoś zablokować nagrywanie dźwięku. Tak żeby kamera praktycznie nie działała kiedy jestem z dzieckiem. Inaczej, gdyby miała działać stanowiłoby to poważne naruszenie prywatności i godności ludzkiej. I mojej i dziecka.

Gość gość
jakoś w sklepach, w urzędach, w szkołach i na ulicach jesteśmy wszyscy nagrywani i nikt nie mówi o utracie godności ludzkiej szczególnie w przypadkach złodziejstwa czy przemocy, a opiekunki w czasie gdy są sam na sam z dzieckiem to pozwalają sobie oj pozwalają, nigdy nie wiesz na kogo trafisz

Gość gość
Rozumiem ze w pracy tez masz centralnie na swoje stanowisko pracy skierowana kamere do kontrolowania kazdego twojego ruchu ? Nie jestem niania i nigdy nie bylam ani nie bede i nie pracowalabym tak ani sekundy