Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce miec dzieci! Wole sie bawic, robic kariere w korpo, zwiedzac swiat i

Polecane posty

Gość gość

Byc swiatowa osoba! A jak bede stary/stara to juz bede mial/miala tyle kasy, ze zaplace 20 letnim pracownikom DPSu, zeby sie mna zajmowali! ...pomyslalo 80% spoleczenstwa... :D[cześć]

Gość gość
Otoz to. :D glaby beda umierac w samotnosci miesiacami. :D

Gość gość
a ja wole miec swiety spokoj 😴 nie mam dzieci bo jestem wygodnicka, lubie moje zycie takie jakie jest i tak w ogole nie lubie dzieci.

Gość gość
Nie mowiac juz o tym, ze moze przyjsc dewaluacja pieniadza i te gory kasy zarobionej w korpo moga na chleb nie wystarczyc. :D

Gość
@ gość dziś Otoz to. glaby beda umierac w samotnosci miesiacam<< A niby dlaczego w samotnosci? Przeciez beda mieli meza czy zone.

Gość gość
gość dziś Nie mowiac juz o tym, ze moze przyjsc dewaluacja pieniadza i te gory kasy zarobionej w korpo moga na chleb nie wystarczyc. smiech.gif x a kto mądry odkłada kasę w pieniadzach ?:D

Gość gość
17:47 hahahahahaha co za debil!!! XD

Gość gość
Dzieci to małe wirusy

Gość gość
a was dzieci oddadza do domu starcow i tyle bedziecie mieli pomocy od nich :O albo wyjada jak kazdy normlany czlowiek za granice i juz beda wracac w kwiecie swego wieku i kariery z wlasnymi dziecmi w ichnich szkolach, zeby sie wami zajmowac :O lepiej juz od malego dzieci przygotujcie na te brutalna prawde, ze robiliscie je nie po to bo chcialyscie miec dzieci, tylko po to ze chcialyscie miec opiekunow na starosc :O ich zycie sie nie liczy ich marzenia i plany, ich przyszle rodziny - liczycie sie tylko wy, bo tak sobie zaplanowaliscie, zamiast placic opiekunce od tego macie dzieci.

Gość
@gość dziś Slusznie piszesz. Dzieci to luksus. Jak ktos woli wydawac pieniadze na taki luksus, to jego sprawa. Ale jesli liczy, ze bedzie z nich mial jakis pozytek, to jest zwyklym glupcem.