Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperek28

Czy jestem zły ??? Oceńcie mnie ale obiektywnie !!!

Polecane posty

Gość koperek28

Wyszedłem pół godziny z pociągu z rowerem i wracałem do domu. Tak dojeżdżam do pracy bo 2 km do stacji trzeba byłoby z buta iśc. Kiedy wwsiadłem na rower jeszcze na peronie zauważyłem małego psa, który zaczął biec obok mnie. Biegł tak cały czas ze 300 metrów, jechałem 20 km/h. POmyślałem sobie, że pewnie porzucony albo bezdomny. Wiedziałem, że mamy psa już dorosłego 3 letniego więc nie będzie potrzebny i raczej rodzice niechętnie się na niego zgodzą. Przyspieszyłem rowerem do 30 km/h no i stopniowo piesek zaczął zostawac w tyle ale cały czas biegł. Później zwolniłem i pomyślałem, żę niech mnie dogoni i wezmę go na podwórze. No ale wtedy musiałem już skręcac w boczną ścieżkę a ten miał z 50 metrów do mnie jeszcze, i tak odrobił chyba ze 100. Obejrzałem się później a on pobiegł prosto ulicą. Nie wiem co z nim teraz. Szkoda go, fajny jest. Mały piesek, taki czarny i dobrze mu z oczu patrzy. Po drodze jeszcze jak biegłó za mną i widział, że trochę mu odjechałem przechodziła z naprzeciwka pewna kobieta i zatrzymał się i miał się za nią zawrócic ale jednak rozmyślił się i dalej biegł za mną. Jeszcze na samym początku miałem się zatrzymac i dac mu coś jeśc ale tylko warzywa i ryby miałem w plecaku. Co byście na moim miejscu zrobili ?

Gość koperek28
up

Gość gość
Jeżeli potrafisz mieć takie wątpliwości, to nie jesteś złym człowiekiem!

Gość koperek28
a Ty co byś zrobił ?

Gość gość
Mysle, ze nie jestes zly skoro masz wyrzuty sumienia. Nie zawsze mozna pomoc. Ale moze pomysl czy nie byloby dobrym rozwiazaniem przygarnac tego pieska tymczasowo i poszukac mu domu np. przez facebooka albo zapytac wolontariuszy w schronisku. Zreszta byc moze to zagubiony pies i w takiej sytuacji pomoglbys mu wrocic do wlasciciela :)

Gość gość
Było brać kundla pod pachę i jazda :classic_cool: