Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam go nienawidzić

Polecane posty

Gość gość

Kochałam mojego faceta, ostatnio zaczął traktować mnie obojętnie. zaczęłam czuć się jak zabawka, tym bardziej jak odkryłam, że jak się kłóciliśmy dobrze się bawił z kolegami. teraz on przeprasza, mówi że się poprawi, a ja czuję do niego urazę, nie wiem nawet czy chce budować coś z takim człowiekiem. dużo dla mnie znaczył, ale po tym co zrobił nie wiem czy jestem mu to w stanie wybaczyć. co z tego, że powtarza że kocha skoro czuję się jakby znów mnie oszukiwał?

Gość gość
To nie jest miłość. Poszukaj sobie kogoś innego.

Gość gość
Najgorsza w zwiazku jest obojętność niestety mam podobnke zawszw gdy sie klocimy i mam do tego powody moja dziewczyna to bagatelizuje i ma w d***e moje uczucia choc bardzo ja kocham to czuje ze juz coraz mniej mimo iz mi na niej zalezy.

Gość gość
A co takiego strasznego zaczął robić że zaczynasz go nienawidzić?

Gość gość
gość wczoraj "A co takiego strasznego zaczął robić że zaczynasz go nienawidzić?" zamiast płakać w poduszkę poszedł pić z kolegami pisała przecież

Gość gość
Mam dokladnie jak gość z 23:22. I nie chodzi mi o płakanie w poduszkę ale pierw mnie olewal,mimo że mi coś obiecał(nie chce się rozdrabniac) chciałam z nim poważnie pogadać to jak zawsze zamiast wykazać minimum zrozumienia lepiej powiedzieć "spójrz na siebie, twoja wina" kiedy to nie ja strzelałam fochy. Wlaśnie dlatego sie poklocilismy, a on wtedy zamiast podejść normalnie poszedł do kolegow.

Gość gość
gdyby koledzy mieli cycki to bysmy sie z wami w wogole nie zenili