Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 10 tatuaży to dużo?

Polecane posty

Gość gość
Planuję mieć 10-11 tatuaży (póki co), czy to Waszym zdaniem dużo?

Gość gość
Dla mnie mozesz miec jeden, albo 4642794 i tak bedziesz pierdolniety/pierdolnieta. :)

Gość gość
dziękuję, ale interesują mnie odpowiedzi trochę bardziej cywilozowanych ludzi :P

Gość gość
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
chyba modka wstawia te posty o namysłowie, inaczej by to kasowali

Gość gość
oby skasowali ochnasty spamerski temat o tatuażach

Gość gość
to może niech też zaczną kasować tematy o związkach, dzieciach, domach i zwierzakach? To jest forum, tematy często się powtarzają

Sporo, ale to też zależy jakie i gdzie. Moja przyjaciółka ma tylko 3, co z tego, skoro zajmują chyba połowę jej ciała... (jeden na całe plecy, jeden na udzie, prawie od kolana i po samo biodro i trzeci na brzuchu i boku)

Gość gość
Poza tym ten temat jest konkretnie o moich planach, a nie tatuażach ogólnie więc jak nie chcesz czytać to nie czytaj, ale nie spamuj mi głupimi postami o namysłowie :/

Gość gość
to mój plan na teraz - chcę mieć całą nogę, plecy i ramiona :)

No to kolejne istotne zagadnienie: praca. Musisz się zastanowić czy u Ciebie w pracy to przejdzie. Albo, jeśli jeszcze nie pracujesz, to gdzie będziesz mogła pracować z takimi tatuażami. Ja sama mam kilka, ale nie widać ich na co dzień, więc nie sprawiały mi problemu w Polsce. Za granicą są obiektem zazdrości części moich współpracowników. :D

Gość gość
ohydztwo :o a już na kobiecie to w ogóle. Dno i obrzydlistwo. Ale to Twoje ciało, więc oszpecaj je sobie wg uznania :o

Gość gość
Haze - myślę o tym, dlatego nie chcę robić tatuaży poniżej łokcia (poza nadgarstkiem, ale to nigdy nikomu nie przeszkadzało). Myślę, że nogi i plecy to bezpiecznie miejsce właśnie dlatego, że łatwo je zakryć kiedy zajdzie taka potrzeba.

Gość Michał121212
Wybazgrolone do gazu! A potem do pieca. :) (ewentualnie dolu)

Gość gość
dziwne, że żart tego typu nie są karane prawnie

Gość gość
jesteś chorym człowiekiem więc nie będę ci odpowiadała

Pamiętaj, że tatuaże na udzie się rozciągają, jak przybierasz na wadze, a to średnio wygląda. Szczególnie udo z tyłu jest podatne na zniekształcenia - cellulit, rozstępy i tak dalej.

Gość gość
Właśnie zdaję sobie z tego sprawę, w planach mam tylko bok i przód uda. Z drugiej strony jak to mój partner mówi "rób póki jesteś młoda". Ta skóra nie zniekształci się z nia na dzień, a ja też nie zamierzam przytyc 10 rozmiarów.

Ja też nie zamierzałam, uwierz mi. A przytyłam nagle, w dwa tygodnie, prawie 10 kilo. Gdybym wtedy miała jakiś tatuaż, to teraz miałabym problem. Bez względu na to, czy i na jaki się zdecydujesz - powodzenia. I Twój facet ma racje, nie ma co czekać na starość z tatuażami. Jeśli w pracy nie będą problemem, jeśli jesteś pewna miejsc i wzorów, to dawaj dziewczyno :)

Gość gość
10 kilo to nie 10 rozmiarów. Wzory wymyślam w trakcie, póki co mam kilka zaplanowanych, a potem zobaczymy :)

Gość gość
gość dziś Poza tym ten temat jest konkretnie o moich planach, a nie tatuażach ogólnie więc jak nie chcesz czytać to nie czytaj, ale nie spamuj mi głupimi postami o namysłowie :/ x najwyraźniej mnie z kimś mylisz

Gość gość
uznałam cię za osobę która pisała o tym mieście

Gość gość
człowiek chce normalnie porozmawiać, ale nie pozwolą