Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż odwiedza portal roksa..

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Dałam mu drugą szansę po wielokrotnych zdradach a teraz takie coś. Chce go wyrzucić z domu ale obawiam się ze zacznie coś kręcić i się wytłumaczy. Myślicie ze jest cień szansy ze wchodzi tam ot tak sobie??

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
Nikt nie chce pomóc

Gość gość
jak to dalas mu szanse po wielokrotnych zdradach? pogon drania! jak wchodzi tam to znaczy ze bedzie sie znowu umawial na seks

Gość gość
powiem to wielokrotnie i bexe pewnie zaraz jak zawsze obrazany przez pewna grupe kobiet ale dlaczego kobiety wybieraja i chca byc z takimi mezczyznami? Porzadni mezczyzni sa sami czesto to kawalerowie a nawet prawiczki po 30 czy nawet 50 + a takie dupki zawsze maja powodzenie a nawet kobiety o nich ze soba walcza

Gość gość
Masz racje, ale sama nie wiem jak to się dzieje. Porządne dziewczyny też mają gorzej niestety A za tymi łatwy mi się uganiaja :/

Gość gość
Jak go wybierałam ja autorka to był prawiczkiem. Spokojny chłopak. Dopiero później okazało się ze zdradzal od samego początku przez 10 lat a ja niczego nie zauważyłam A może też na za dużo mu pozwalała. Jestem zbyt liberalna, daje za dużo wolności. Widać facetów trzeba krotko

Gość gość
Mojego męża kiedyś przyłapałam jak pisał z jakąś laską na http://ekstaza.pl . Okazało się, że razem ze znajomymi znaleźli profil koleżanki i chcieli ją sprawdzić. Nie ma co od razu panikować ;)