Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia dzienne w wieku 26lat..?

Polecane posty

Gość gość

Dostalam sie na studia dzienne i teraz mam watpliwosci czy dobrze zrobilam..boje sie, ze bede najstarsza, ze nie dogadam sie z mlodszymi studentami, w koncu na dzienne studia idzie sie po zakonczeniu matury( w wiekszosci)czy te wszystkie eskapady sa dla mnie?Jeszcze mam czas by przeniesc sie na studia zaoczne, bedac na dziennych chcialam pracowac w weekendy, bedac na zaocznych chcialabym znalezc prace na caly etat, powiedzcie mi tak szczerze, czy w wieku 26lat poszlibyscie na dzienne studia?czy nie jestem juz na nie za stara?

Gość Argen
ja znałem babkę która poszła na studia w wieku 40 lat

Gość gość
Kwestia dogadania się z młodszymi w grupie byłaby ostatnią rzeczą, która by mnie martwiła.

Gość gość
Ale tez na dzienne? ;)

Gość gość
Nie poszlabym juz bo szkoda mi zycia na studia. Jedne skonczylam. Nie mialabym juz cierpliwosci do nauki zaliczania pisania konspektow. Na dziennych wiekszosc osob to ludzie po studiach. Pojedynce jednostki trafiaja sie starsze. I faktyczne oni sa niedojrzali. Studiowalam z mlodszymi najpierw dziennie potem zaocznie. I ci na dziennych to imprezowicze i dzieciaki jeszcze niestety. Na zacznych juz wiekszosc pracowala i mieli inne podejscie do zycia.

Gość gość
Po maturze mialo byc

Gość gość
No tak, ale ogolnie mi chodzi czy to nie bedzie dziwnie wygladac, ze moge byc najstarsza?Nie wiem czy chcialabym chodzic caly czas gdzies na piwo ;) bylam wiele lat za granica i w tej kwestii juz sie wyszalalam ;)

Gość gość
tylko sex z wymianą partnerów uchroni od czeluści piekielnych wasze zbłąkane dwulicowe katolickie duszyczki

Gość gość
Jejku dlaczego w Polsce panuje takie przekonanie, ze mając +25lat jest juz za późno na studia? Na studia nigdy nie jest za późno! Ja sama poszłam na studia mając 25lat i wcale tego nie żałuję, czuje teraz, ze zyje, ze robię cos pożytecznego i w pewnym sensie przedłużam sobie młodość ;) W końcu robię cos dla siebie! Fakt najczęściej na dzienne studia idą ludzie po maturze a wiek osób będących na studiach waha się +- 3lata ale i "starsze"osoby sie zdarzają, na moim roku sa 3 osoby po 30 ;) Ja mam ten plus, ze nikt nie domyślił się , ze mam 25lat gdyż tak młodo wyglądam ;) Co do imprez, chodzenie po klubach itp to zalezy czasem idę , czasem nie, lecz w większości przypadków nie chodzę i nikt się za to na mnie krzywo nie patrzy gdyż wiedzą, ze pracuje. Tak pracuję w piątek, sobotę i niedziele a i zdarzy sie, ze czasem i w tygodniu i za to mam +-1200zl na rękę, z pracodawca tak się ugadałam, ze w wakacje miałam wolne i wyjechałam sobie na 3miesiace za granice, w niedziele właśnie wróciłam ;) Tak wiec i na dziennych studiach da się pracować, trzeba tylko chcieć! Niech mój przypadek pokaze, ze nie ma co się zastanawiać i patrzeć na wiek, jezeli ktos naprawde chce studiów to niech idzie! Polecam! P.S. Mieszkam w akademiku. :D