Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 26 lat jest mi przykro, że jestem już taka stara

Polecane posty

Gość gość

i najlepsze lata życia już za mną

Gość gość
Masz wykupiony grobowiec?

Gość gość
czy ktoś mógłby mnie pocieszyć

Gość gość
nie bo mnie nie stać...

Gość gość
tez mi przykro :(

Pocieszyć? Zakładam, że masz świadomość, iż wielu ludzi na Kafeterii jest znacznie od Ciebie starszych. Podobnie Twoi rodzice. Być może kiedyś uczyłaś się na biologii, co oznacza wiek młodzieńczy i dojrzały. Piszesz, że jesteś stara, zatem w to wierzysz. Wobec tego tak jest - jesteś stara psychicznie, a to najgorszy rodzaj starości, jaki można sobie wyobrazić: zabiera całą kreatywność i radość życia. Współczuję takim starcom, zamkniętym w młodych ciałach, jak Ty.

Gość Pani Czkawka
a ja mam 27 i jestem młoda ;)

Gość gość
89 znowu złamałeś mi serce, tym razem swoją wypowiedzią ...nie no pierwszej młodości już nie jesteśmy, a psychicznie i owszem postarzałam się ostatnimi czasy :)

Gość gość
jestes stara prychwa

Proszę, mów za siebie... ja mam 26 lat, niebawem skończę 27 i zamierzam cieszyć się jeszcze młodością i ciała i ducha. Zdaję sobie sprawę, że mój post nie był miły, ale prawda jest taka, że wiele rzeczy, łącznie z Twą domniemaną starością, tkwi ci w głowie. Osoby, które narzekają, nie potrafią cieszyć się życiem, mogą faktycznie być odbierane jako starzejące się. Pomyśl nad tym.

Gość gość
to straszne , przez twoj problem nie bede cala noc spac bo wedlug tego podejscia do wieku ja juz od wielu lat nie zyje :D

Gość gość
Hahaha padlam. Genialne. 26 letnia staruszka. To tylko w Polsce jest mozliwe. Ofiara zasciankowej mentalnosci. I na czym niby maja polegac te 'najlepsze lata'? Jestes mloda, nie masz wiele kasy, mieszkasz katem u rodzicow albo z kolezankami. I jak widac poddajesz sie opinni innych. Super po prostu. Rzeczywiscie najlepsze...

Gość gość
89 chyba przestanę cię lubić ...

Gość gość
ja mam 32, mam 6 lat wiecej wiec mnie nie zalamuj 26 lat to naprawde mlody wiek pomysl ze po 40 wiele ludzi zyje pelna para i potrafi byc atrakcyjnym a Ty masz 14 mniej bylam na wyjezdzie i jeden facet dal mi 23 lata, wiec nawet po 30 mozna wygladac mlodo:) popracik nad psychika bo nie jestes stara tylko typowa jeczydupa z ciebie masz mentalmnosc starej osoby

Nie musisz mnie lubić, ale życzę, aby prawda zawarta w moich słowach Ci pomogła. To eksperymentalna metoda docierania do trudnych interlokutorów, "zerżnąłem" ją od kolegi :) Czasem działa!

Gość gość
to przez to forum ......ono mnie tak zdołowało...wszyscy tu mówią że jestem stara

Gość gość
pomysl ze po 40 wiele ludzi zyje pelna para i potrafi byc atrakcyjnym a Ty masz 14 mniej bylam na wyjezdzie i jeden facet dal mi 23 lata, wiec nawet po 30 mozna wygladac mlodo xxx ale ty tez troszeczke choc nie zdajesz sobie z tego sprawy. Polska jest jednak dolujaca dla ludzi. 40-50 to sama mlodosc. Zyje sie do 90tki a nie 40tki jak w sredniowieczu. Co to znaczy NAWET po 30tce? NAWET to po 90tce

Gość gość
ale ja też ją stosuję .....po prostu nie owijam w bawełnę, ale ludzie tego nie znoszą i się najzwyczajniej w świecie obrażają

Gość gość
22.28 ale na tym forum jest masa debili, ktorzy nosa nie wystawili za swoja wioske, zyja tak jak 15 pokolen przed nimi i utozsamiaja mlodosc z plodnoscia. Czyli czyste sredniowiecze!! Jasne, jak plodnosc spada to po ciz zyc, skoro jedynym twoim celem zycia an tym padole lez jest zapewnienie przetrwania gatunku. HAHAHA

Gość gość
nie no 50 to nie znowu taka mlodosc tylkop juz wiek sredni:) mozna yz i 100 lat alew jaka to jakosc zycia? moim zd jednak to 40-45 spokonie mozna czuc sie w miare mlodo a juz do 30 bardzo mlodo

Gość gość
wiecie co to jest takie pocieszanie się na siłę ...ja uważam, że już nie jestem pierwszej młodości i chyba przy tym pozostanę

Gość gość
no masz racje mlodosc sie konczy w wieku 20 lat:) szczesliwa? potem to juz rownia pochyla

Gość gość
no w sumie to tak....

Gość gość
ciekawe czy majac wiecej niz 35 lat nadal bedziesz tak uwazac:)

Gość gość
tak w tedy to się już zupełnie załamię