Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika 121

Cierpienie

Polecane posty

Gość Dominika 121

Witajcie. Potrzebuje pomocy :( nie mogę sobie poradzić z tym co zrobiłam i jak bardzo tego żałuję :( miałam ostatnio rocznice z K minęły 2 lata postanowilismy z tej okazji że jak on dostanie urlop to pojedziemy w góry. Chcialam jechać z nim w tym tygodniu na parę dni gdyż w swoje urodziny chciałam zostać w domu. 2 dni przed planowanym przeze mnie wyjazdem zadzwoniła do niego jego mama i zaproponowała że ona chce jechać do Anglii że on ma wziąć mnie ona zapłaci za wszystko i wgl. K mówił jej że jedzie w góry ale ona swoje i k się zgodził ona chciała mnie do telefonu. Ja do K wściekła powiedziałam pfff.. Nie będę z nią rozmawiać. A on jej przekazał ze ona nie chce z tobą rozmawiać.ona uznała że nie chce takiej synowej ,że na jej oczach ma się on ze mną nie spotykać. Rozpętało się piekło. Powiedział że jak moglam tak do niej powiedzieć i wgl. Zadzwonilam do niej bo naprawdę głupio się zachowałam i ja przeprosiłam.Zaluje tego bardzo :( Lecz K wypominał mi wszystkie błędy .stwierdzil że nie szanuje jego rodziców. I że to koniec on jedzie na wakacje z mamą a mnie ma dosyć. Nie chce ze mną żadnych kontaktów. On potrzebuje czasu i wgl. Mam nadzieję że on się odezwie :( czuje się winna tego co się stało :( naprawdę nie chciałam specjalnie jej tego powiedzieć :( czy można tak całego człowieka skreślić za to? :(

Gość gość
moim zdaniem to tesciowa cie nie szanuje i nie liczy sie z twoim zdaniem Zamiast przepraszac to powinnas wyjasnic ze bylas zla o to ze niszczy twoje plany Tesciowa nie moze sie az tak wtracac to chore

Gość Dominika121
Niestety też zachowywałam złe bo czasami poniewaz mówiłam źle o jego rodzicach przy nich np teksty takie no twoj tata powinien do pracy iść. Mają złą Sytuacje finansową dlatego on jest za granicą . k utrzymuje w Polsce swoją matkę i rodzeństwo. Przez te problemy nawet nie wiem gdzie oni mieszkają gdyż nie mogą mi powiedzieć . Dlatego nabrałam do nich żalu. Choć wcześniej mimo że nie przepadałam za nimi to byłam zawsze miła. Pierwszy raz zdarzyło mi się do niej tak odezwać. nie wiem co ze sobą zrobić :( czy na miejscu mojego chłopaka rozstali byście się ze mną? Wiem że postąpiłam źle ale tego żałuję :(

Gość Dominika121
Ja naprawdę tego żałuję :( też zachowywałam się nie fair bo śmiałam się z jego rodzicow przy naszych znajomych. Np o twój tata powinien iść do pracy. K pochodzi z patologicznej rodziny gdzie ojciec topi problemy w wódce. Dlatego wyjechał za granicą do pracy. Zaś K utrzymuje w Polsce Matkę i młodsze rodzeństwo. Z tego powodu nie mogą mi powiedzieć gdzie mieszkają. Ja mimo że nie lubiłam jego matki to zawsze starałam się być miła dla niej. Lecz od niedawna mam żal do nich o tą właśnie sytuacje gdyz nie pozwalają K żyć swoim życiem. Pierwszy raz mi się zdarzyło tak do niej powiedzieć "że nie chce z nią rozmawiać " nie ublizylam jej. Nie chciałam tego więc ja przeprosiłam. Ale K chodzi o cały szacunek do nich. Czy chłopak może tak skreślić całą naszą miłość przez to?Skreślić mnie jakim ja jestem człowiekiem? Czy czekać cierpliwie aż się odezwie? Ja go kocham

Gość gość
Ale on ciebie nie!

Gość gość
Oni wywołują w tobie poczucie winy. A Meg matka zrobiła ta prowokację abyś nie jechała. Bo chcę dymisja mieć przy sobie. Jeźdz sama w góry. Dawno się umowiliscie na ten wyjazd a on zrezygnował dla mamusi. Nic dziwnego ze się wkuzylas. Kobieto ty nigdy nie będziesz się mu liczyć. Będziesz musiała tańczyć jak oni zagrają. I robić to co oni chcą.

Gość gość
Kobieto uciekaj oni wszyscy są patologiczni. Ciekawe czy on będzie szanował twoich rodziców. I to ze zrezygnowalabys że wspólnych planów dla swoich rodziców.

Gość gość
On ma zapieprzac na swoja rodzine a ty tylko przeszkadzalas - dlatego dostalas kopa w tylek. A skoro tak latwo cie rzucil to wcale cie nie kochal.

Gość gość
A poza tym jak preprosilas to czemu talk ukochany cie zostawil. Bo nie chcial w zadne goryt jechac tylko z mama. On cie zmanipolowal spwcjalnie. Tak abys bulă winna. A pzeciez przeprisilas. Olał cię i wasza rocznice. A mamusia się nie liczyła z tym że już macie zaplanowany wyjazd i zaczęła namawiać go. Więc ty kobieto zostalas winna chociaz nie jestes.

Gość gość
Tu tez mu tam zrobic i zobaczy jak on się poczuje

Gość gość
Te "WGL"MOWI wszystko. Dorosnijcie. Oboje.

Gość gość
Jedz w góry sama i tyle zawsze kogoś tam poznasz i będzie fajnie odstresojesz się

Gość gość
On podja dezyzje bez ciebie. Tylko on sam się liczył. Miałaś prawo poczuć się urazona. A tesciowka mówi nie chce takiej syniwej. Bo ona chce syniwej poslusznej bez własnego zdania i potrzeb. Ona chce synowej która będzie jej potrzeby i zachcianki spełniać.

Gość Dominika121
Tez nie potrzebnie przy znajomych śmiałam się z jego rodzicow.ale nie było tak bym ich wyzywała albo powiedziała że oni są idiotami czy coś .tylko takie docinki typu wziels by się twoja mama do pracy. On stwierdził że chce czasu. Chce wszystko przemyśleć. Bo też zachowywałam się nie fair. Ale nigdy nie powiedziałam do nich tak złego tekstu.to bylo tylko raz. Jego mama rzekomo chciała bym z nimi jechała. Ale ja nie miałam tyle pieniędzy.

Gość gość
najlepiej zakończ ten związek i tyle, ten koleś to maminsynek jakiś. Miałam podobną sytuację z byłym chłopakiem. Kiedyś jego matka do mnie zadzwoniła (gdy synalek czyli mój chłopak się naćpał), a ja odłożyłam słuchawkę, bo ta baba była strasznie wredna, wyzywała mnie i nie chciałam z nią gadać po prostu. I potem też miałam nieprzyjemności, mój chłopak chciał żebym ją przeprosiła, ona się na mnie obraziła. Ja nie przeprosiłam. A potem i tak sie rozstaliśmy. Teraz mam chłopaka co ma normalną matke, która się nie wpieprza w nas związek i Tobie też takiej matki chłopaka życzę!

Gość Dominika121
Ale ja ją przeprosiłam. Niestety tylko przez tel. Moj chłopak chce widzieć u mnie zmiany. Choć by nawet nie miała bym jak jego matki przeprosić gdyż nie wiem gdzie mieszka.

Gość gość
zakończ ten żałosny "związek" i skończ się wreszcie ośmieszać i poniżać