Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkłądka do wózka problem

Polecane posty

Gość gość

nie mam pojęcia jak zamontowac wkładke tzw. stroller do spacerówki maclaren. Wydaje się banalne a ja nie moge rozmontowac pasów aby je przełożyć przez szlufke i nie wiem do czego służą takie sznureczki u góry wkładki. Probowałyscie taką wkłądkę włożyć do maclarena?

Gość gość
A co to jest " wkłądka"? Jak ty nie wiesz nawet jak po polsku mówić i pisać to nic dziwnego,że masz problem z innymi prostymi rzeczami i z "wkłądką" również.

Gość gość
no tak zapomniałam, że literówki świadcza o inteligencji człowieka, straszne...

Gość gość
Te sznurki są do przywiązania do czegoś z tyłu siedziska, do elementów konstrukcji. One są w każdych wkładkach każdej firmy, po to żeby się z oparcia nie zsuwały. A pasy może się u ciebie od tyłu wyciąga, czyli z oparcia? Nie wiem, nie chcę ci źle pisać, żebyś nic nie popsuła. Powinnaś mieć instrukcję do spacerówki i wkładki też. A jak kupiłaś używki bez instrukcji to poszukaj pdf-a w necie.

Gość gość
mam i nowy wózek i wkładkę nową ale te nieszczęsne pasy nie dają się wyciągnąć z tych metalowych szlufek/nie wiem jak to się nazywa. a co do sznurków to zaraz sprawdzę , dzięki

Gość gość
Szlufki muszą być zaprezentowane w instrukcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak każdy jeden szczegół