Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whiteroseeee

trudna decyzja

Polecane posty

Gość whiteroseeee

Witajcie! Z pewnością dla każdego z Was wyda się co najmniej dziwne, szokujące to co za chwilę przeczytacie. Otóż mam 34 lata (za parę m-cy 35) i nadal jestem dziewicą, nigdy nie byłam w żadnym związku. Dlaczego? Ponieważ będąc młodsza nikogo nie chciałam, wybrałam samotność z wyboru. Nie odczuwałam braku miłości, czułości ani seksu. Obecnie wszystko się zmieniło chciałabym mieć ukochanego mężczyznę u boku. Niestety teraz ciężko mi poznać odpowiedniego i wolnego mężczyznę pomimo, iż mam duże powodzenie wśród mężczyzn (niestety ci fajni są zajęcia lub szukają tylko przygód, a do tych wolnych którzy chcieliby ze mną być nie czuję chemii, nie są dla mnie atrakcyjni). Obecnie spotykam się z fajnym mężczyzną, który niestety raczej głębszą relacją nie jestem zainteresowany. Spotykam się na same pieszczoty. Mój dylemat chciałabym zakosztować seksu lecz nie wiem, czy zdecydować się na utratę dziewictwa z facetem, który raczej ze mną nie będzie, czy nadal szukać tego jedynego. Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość gość
myslisz ze my wiemy lepiej z kim ty masz stracic dziewictwo? może z miloscią