Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4imperium

Moje stanowisko

Polecane posty

Gość 4imperium

Nic nie musie, ale odpiszę. oczko.gif Po pierwsze to nie epitety, tylko diagnoza. Skoro inni mogą to dlaczego i ja nie mogę postawić swojej?oczko.gif Po drugie epitety koleżanko Iwono (ups już się boję smutas.gif ) tej miary są niczym w porównaniu do tych, którymi obdarzałaś mnie. Człowiek z klasą nigdy tego nie robi, szczególnie w tak mało ważnych okolicznościach jak...forum. smiech.gif Ale my nie mamy klasy. Prawda? oczko.gif Tak wiem, zaraz Twoje wysokie poczucie krzywdy każe Ci zacząć litanie, jacy to wszyscy są dla Ciebie źli i podli. Hejtują Cię bez powodu. oczko.gif Jak mogą też nie rozumiem. Jesteś najsympatyczniejszą uczestniką forum. Niekonfliktowa, otwarta na ludzi, tolerancyjna. oczko.gif Po trzecie, wiem, że czytanie ze zrozumieniem to akurat nie jest Twoja mocna strona. Dlatego wytłumaczę Ci. Ja nigdzie nie napisalam, że cokolwiek pisałaś na temat mój czy Wilka. Po prostu dałam przyklad po lekturze forum oraz wkejek, opiniach gości. Gdybym przeczytała o czymś innym, przykład byłby inny. Dlatego rzeczywistoście. Skoro każdy z nas napisał coś publicznie: jedni opowiadania ;drudzy, że posiadali adoratora, które jakieś intrygantki chciały im siłą zabrać, ludzie z forum są źli, a Tabasko hejtujaca z gościa spamerka ma wypier=dalac; inni, że spali tak, że ktoś widział ich ci=pke. Jeszcze inni ujezdzali mnóstwo wirtualnych ku=tasów jak Hajabuza. Obojętne. Niech każdy weźmie to na klatę. Spoko. Przecież z nieba nic nie spadło. oczko.gif A my tylko wszystko ładnie i kulturalnie oraz nienachalnie komentujemy. oczko.gif Tylko...po co? Bądźmy obiektywni. No i oczywiście ja bardzo szanuję, że zawsze piszesz zalogowana. I nie tylko Ty. Tyle lat. Naprawdę szacun. Jesteś dla mnie wzorem. Cóż pożegnam się. Jak to było? Pa Ty nasza patologio, czarna dziuro... Ale nie, wolę jakoś Pa Muszko. oczko.gif P.S.pozdrawiam normalnych, a Ty Muszko jesli już tak bardzo "musi"sz bzzzykaj i nawet klaskaj trollom. Tylko pamiętaj. Ten sam troll, któremu napiszesz amen, bo wyzywa mnie, jutro wyzwie Ciebie od najgorszych. Mamy mu klaskać? oczko.gif Miłego dnia w układaniu jak tu mi teraz doje=bać, studiowaniu wpisów na forum, starych tematów i dużej kolekcji wklejek.

Gość gość
Chora baba, chory In, chora Mucha a wszystko o co całe hallo? O zajętego faceta z forum. Co za głupie pisdy liczące na rozwód . Iwono i Agnieszko zapamiętajcie w tych pustych łbach. Żonaty nigdy nie odejdzie od żony dla was dwie idiotki nic a nic mądrzejsze od siebie :O

Gość imperatorowa grzesznic
Gościu, tam gdzie dwie się bije, tam trzecia korzysta :P Naju kochanie - jesteś mój 😘 :P ;)

Gość Najszybszy w mieście
Nie

Gość gość
Szybki login:D

Gość gość
Szybki został poinformowany przez telefon o nagonce na kochankę. Biedny patyczak ale ważne że połknęła :-D:-D:-D

Tak. Nie masz wyboru, otrzymałam Cię w prezencie. Bądź grzeczny Skarbie :P

Od kogo?

Gość gość
Od misja gogo. Połknięte z Finlandią i kolacja od żony :-D

Od świętego mikołaja :P

Taka duża dziewczynka i w św. Mikołaja wierzy? :O Pora dorosnąć wreszcie 😠

oczywiście, że wierzę, a w kogo mam wierzyć? W Ciebie?

Gość gość
gość dziś Szybki login X Szybki login bo nudziarz sam do siebie pisze i z pomarańczki kobiete udaje :D:D:D:D

Ja się w Twoją wiare nie zamierzam wtrącać 😴 Szczególnie nie takich czasów dożyliśmy że wiara może być niebezpieczna :O

Oj Ty Naju, o to Cię nie podejrzewałam, rozdwojenie jaźni? 😭 Czyli Ty i ja to jedno ciało? :P Nie czuję Twoich dłoni :( Kurde! Jak to działa?

Może raz się tam coś kiedyś zdarzyło Człowiek był młody to szalał 😴