Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma spacerówkę Coto Baby Soul?

Polecane posty

Gość gość
Up up up!

Gość gość
Nikt nie ma?

Gość gość
Ja mialam,ale chyba nie Soul,jakas bardzo podobna.Jak dla mnie w porzadku,odkupilam od sasiadki i jeszcze dalej sprzedalam.Uzywalam przez 1,5 r.Mieszkam w miescie.Lekka,fajna,nie mam sie do czego przyczepic.

Gość gość
A ta tapicerka to jest taka pognieciona tylko na zdjęciu, czy u ciebie była taka przez cały czas użytkowania? To jest taki tani badziewny materiał, czy tylko tak wygląda nowa, a potem się jakoś naciąga? W ogóle jaki był u was materiał? Śliski, sztuczny, czy nie taki zły?

Gość gość
Nie byl pognieciony,na nozkach jest folia,reszte mozna spokojnie umyc czy wyprac.Jesli szukasz niedrogiego,lekkiego wozka to ten jest naprawde fajny.Jesli jezdzisz po chodnikach,po sklepach itp to bedzie w sam raz.

Gość gość
Zapytałam dlatego, że jak zresztą widzisz, na zdjęciu jest cały wygnieciony jak te tanie chińskie wózki z netu Ten pewnie też jest chiński, ale chciałabym żeby nie wyglądał jak ostatni badziew

Gość gość
W tym drugim Baby Design jest lepsza tapicerka, nawet się nie błyszczy, ale konstrukcja jest dużo masywniejsza, no i cena wyższa. Wolałabym zapłacić mniej, bo muszę jeszcze kupić krzesełko i fotelik w tym miesiącu

Gość gość
Moj nie mial takiej budki z folia.Tamten wozek wyglada na masywniejszy,fakt.A nie masz spacerowki od poprzedniego wozka?Ten Coto baby bys miala tak na co dzien,jakis wyjazd,a tamten na powazniejsze spacery.A jeszcze napisz ile dziecko ma miesiecy/lat?

Gość gość
7 miesięcy ma. Mam duży wózek, ale niewygodnie nim wszędzie pojechać. Nawet do sklepu czy po osiedlu łatwiej byłoby się poruszać parasolką, bo chodniki wąskie i pozastawiane autami. Nieraz trzeba zjechać na jezdnię dużym wózkiem, bo ktoś zostawi pół metra na przejazd.

Gość gość
mamy ten sam problem na naszym osiedlu wiec rozumiem autorke :o tez mamy pozastawiane chodniki, tak sie ludzie sraja zeby koniecznie miec swoje 10letnie rzechy tuz pod oknami od kuchnii zeby robic za monitornig

Gość gość
Nawet niebrzydka ta spacerowka jak tak popatrzec z boku

Gość gość
Ktoś jeszcze ma taką spacerówkę?