Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał śśśśs

Szukam kobiety, która będzie mnie wykorzystywała jako toaletę.

Polecane posty

Gość michał śśśśs

Chodzi o to, że będę dla niej jedynym i wyłącznym klozetem, każdą defekację i oddanie moczu będę musiał przyjąć do ust i wszystko zjeść i wypić. Będę na każde jej zawołanie. Np. pani będzie odczuwała parcie na stolec to wtenczas zawoła: "Psie, otwieraj mordę bo muszę się wysrać". Jestem z województwa warmińsko-mazurskiego, konkretnie z Elbląga.

Gość gość
halo... ja jestem z Elbląga, Panie Gównojadzie... To jakieś chore jest chyba pan sobie z nas żartuje, nieprawdaż?

Gość gość
Czy to michał121212??? ty już do reszty oci/piałeś :D:D:D

Gość Pan Gównojad
Szanowna pani, nie żartuję. Zgodzi się pani wykorzystać mnie jako swój prywatny kibelek? Obiecuję, że zjem wszystko i połknę.

Gość michał śśśśs
No tak to ja hehehe. Przecież wiedzieliście od dawna o moich upodobaniach i fetyszach. Scat uważam za coś zupełnie naturalnego. Zwłaszcza scat do buzi.

Gość gość
jesteście obrzydliwi. Co to za facet co chce jeść kupę??? Gdzie męska duma, gdzie jakakolwiek ambicja. Boże gdzie rozum????? :O

Gość gość
ja bym się zgodziła srać tobie do buzi ale nie za darmo, normalnie biorę za to 500 zł za godzinę dominacji ze scatem, za samą kupę do buzi 200 zł z tym, że jestem z Malborka i musiałbyś do mnie przyjeżdżać.

Gość michał śśśśs
Och pani, 200 to stanowczo za drogo... no chyba, że ta kupa jest smaczniejsza od kawioru, to kiedy się umówimy na degustację?

Gość gość
Mój pies zje Twoje gowno za darmo..