Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woda w uchu

Polecane posty

Gość gość

rany! byłam tydzień nad morzem, raz weszłam do wody. Strasznie wiało i fala tak chlusnęła, że naleciało mi wody do ucha. Do tej pory mi coś tam chlupie i zaczyna boleć. Co z tym zrobić?

Gość gość
Zrobił ci się prawdopodobnie czop z woskowiny i woda nie może wypłynąć. Możesz iść do przychodni, tam ci powinni pomóc. Wygląda to tak że pielęgniarka przy pomocy gruszki gumowej wstrzyknie ci strumień ciepłej wody który powinien to odetkać. Ewentualnie kup w przychodni strzykawkę jednorazówkę i sam sobie zrób taką operację (w wannie lub pod prysznicem, żeby nie nabrudzić)

Gość gość
suszarka w reke i do dziala

Gość gość
Nie radziłabym samemu majstrować przy uchu. Można sobie uszkodzić błonę bębenkową. Nie lepiej iść do laryngologa? albo chociaż lekarza rodzinnego?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Rekomendujemy konsultację ze specjalistą. Tego typu dolegliwości leczy lekarz laryngolog. Specjalista zdiagnozuje przyczynę bólu ucha oraz podejmie odpowiednie działania, aby pozbyć się doskwierającego Pani uczucia „chlupania wody” w uchu. Zapraszamy do Medicus DCL we Wrocławiu. Więcej informacji znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.mediucsdcl.pl.