Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o wózkach adamex?

Polecane posty

Gość gość

Czy to dorba firma? Chodzi mi o modele 3w1, s dużymi kołami nieskretnymi. Maja fajne zawieszenie, dobra amortyzację, można bujać wózkiem. Poza tym szukam wózka dobrego do nierównego terenu dlatego wybralam takie kola. Czy ogólnie wózki z tej firmy są wytrzymałe ?

Gość gość
ja mam adamex barletta i jestem zadowolona :) duza gondola corka urodzila sie w sierpniu i do kwietnia spokojnie jezdzila w gondoli :) kosz w miare pojemny spacerowka tez fajna . Mi po jakims czasie padly amortyzatory ale to dlatego ze duzo mialam pod wozkiem i nosilam go bardzo duzo po schodach i nie wytrzymaly tego ale dalam na gwarancje i wymienili na mocniejsze :) sa ladne zgrabne i wygodne :)

Gość gość
Raczej w porzadku są Ta podfirma Quatro też (lepsza wizualnie)

Gość gość
Ladne ale bardzo popularne. W kazdym sklepie mozna je kupic a na ulicy co 3 to adamex. A modele prawie niczym id siebie sie nie roznia

Gość gość
Mam windę wiec amortyzatorów nie będę męczyć na schodach :) ogladalam film jak wybierać wózek i właśnie polecane są te na pompowanych kołach z zawieszeniem i amortyzatorami, ponieważ one zbierają wszystkie wstrząsy a nie dziecko na plecy

Gość gość
Te ze skrętnymi kołami nie zbierają żadnych wstrząsów, zero! Na każdym kamieniu, nierówności głowa niemowlaka podskakuje w powietrze jak jedziesz nieuważnie, albo szybszym krokiem (przez jezdnię np) Przestaje tak telepać jak dziecko osiąga odpowiednią masę (jak ma około 8 miesięcy) Jedyna prawdziwa amortyzacja to są paski albo wyrobione wahacze w wózkach bez skrętnych kół i tak prawda niestety Ludzie są tak zaślepieni modą, że przymykają oko na to że głowa, tułów i całe ciało niemowlęcia są narażone na ciągłe wstrząsy, bo myślą, że to tak ma być, że to normalne Do tego jeszcze głowa niemowlęcia leży w miejscu gdzie tej beznadziejnej amortyzacji jest najmniej, bo nad mniejszymi sztywnymi kołami (które nie mają prawie żadnej wyczuwalnej amortyzacji), do tego te koła powodują dziwne wibracje kiedy się idzie szybszym krokiem, albo po zablokowaniu bo się gibią

Gość gość
Otóż dlatego wybralam duże pompowana kola. Poza tym, wystarczy parę kamyczków i taki wózek ze skretnymi pcha się jak stary zardzewiwaly koszyk z Tesco i nic tu nie daje blokada tych kolek. Rama jest sztywna, można tylko uspokajac dziecko jeżdżąc wózkiem w przód i tyl. Jedyny plus takiego wózka jest mały wysiłek żeby zmienić kierunek jazdy i można orzsmykac miedzy półkami w sklepie ale na tym cala wspaniałość się kończy. Nie jestem tez stara baba co nie ma siły zmienić kierunku jazdy wozkiem z normalnymi kołami.

Gość gość
Same pompowane koła nic nie dają jak nie ma normalnej amortyzacji na całym podwoziu, czyli zwykłego bujanego wózka

Gość gość
Chciałam kupić Adamex Barletta ale czytałam opinie na temat jej amortyzacji a odnośnie amortyzacji sprężynowej na ramie , że do gondoli ok ale juz w spacerówce jest to za miekkie. Podobne rozwiązanie ma Anex Sport z tym że amortyzacja na ramie jest regulowana i w spacerówce można ją ustawić na sztywno i własnie dlatego kupiłam ten wózek a nie Adamex.

Gość gość
Jeśli chcesz duży wozek na kołach nie skrętnych to polecam Anex Clasic. Są swietne. Wyglądają bardzo clasycznie ale jednoczesnie wykonane bardzo dobrze. Ogromna gondola i bardzo lekka. Cklasyczna spacerówka z okrywą na nogi. Używam go po lesnym terenie .

Gość gość
Zdecydowanie lepszy Anex, Dużo mniej awaryjny, serwis w Adamexie to porażka:!

Gość gość
Ja chciałam kupić adamex royal ale ostatecznie zdecydowałam sie na maturę bo ma większą spacerówkę. bardzo mi się podoba szczególnie gondola no i kola pompowane nieskretne poradzą sobie wszedzie.

Gość gość
Adamex swietne wózki moj synek jeździ w takim duza gondola. SUPER

Gość gość
Bardzo popularny lecz ostatnio dość dużo reklamacji. Bardziej polecam Anexa solidniej wykonany

Gość gość
CZas oczekiwania na wózek 3 miesiące i odbiło się to mocno na jakości wykonania. Teraz Anex chyba jakościowo z polskich wózków najlepiej sobie radzi. Widać, że pilnują norm produkcyjnych.

Gość gość
Wózek jak Coletto , Bebetto, itd. czyli standard. Zobacz sobie Anexa Crossa, to nowy model . Całkiem inny i bardziej nowoczesny.

Gość gość
SUPER wózek - ja jestem z niego bardzo zadowolona. Nic się nie dzieje, amortyzatory moim zdaniem sprawują się bardzo dobrze. Jeśli chodzi o wstrząsy to nie zauważyłam jakiś uchybień... Ktoś tu pisał, że wszystkie wózki są do siebie podobne - jeśli chodzi o odważnych rodziców to polecam BEXE albo DadaPAradiscoGroup :))) model ARBUZ na przykład.

Gość gość
A ja polecę Anexa Crossa . Całkowita nowość ale bardzo ładna i coś całkiem innego:)

Gość gość
Adamex robi masówkę i przez to spadła jego jakość i to sporo. Zdecydowanie polecam Anexa Sporta.

Gość gość
Też myślałem o Adamexie z żoną ale w sklepie pokazali nam Anexa Sport no i żona się w nim zakochała:) Mamy Anexa i powiem ,że sprawuje się super:)

Gość gość
Czas Adamexa chyba się kończy bo zdecydowanie więcej sprzedajemy Anexów. Moim zdaniem ładniejszy i fajniej wykonany od adamexa

Gość gość
Adamex typowa masówka, robią pełno wózków i wpływa to na słabszą jakość. Polecam Anexa bardziej dopracowany jakościowo

Gość gość
S***************a j

Gość gość
Wypad z tym anexowskim spamem !!!

Gość gość
Ogólnie wózki dość ładne :) ale kiedy się przyjrzałam dokładniej spacerówce od razu wózek poszedł na bok. Bardzo wysoko umieszczona i strasznie nie wygodna. Dlatego zdecydowanie wybrałam wózek Anex Sport. Lepsza jakość materiałów , lepsze wykonanie, ładniejsza paleta kolorów no i najważniejsze spacerówka superrrr....