Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co byście zrobili?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19lat a mój chłopak 21. Jesteśmy od 4miesięcy w związku choć znaliśmy się wcześniej. Nasza miłość jest wyjątkowa. Chcemy wziąć ślub. Jego rodzice są do mnie nastawieni pozytywnie, chcą żebym zamieszkała razem z ich synem i żebyśmy wspólnie żyli. Jednak moi są z tych surowych. Mieszkamy na wsi i on i ja w dwóch innych wioskach. Jestem od rana do wieczora zajęta pomocą rodzicom w gospodarstwie i nie mam czasu dla Sb. Wiecznie robię wszystko źle ale muszę jakoś tu wytrzymać z nimi. Krzyczą ciągle albo wyzwalają tekstami typu bach, pokraka, ślimak itp. moje starsze rodzeństwo wyjechało za granicę na swoje A ja z siostrą jesteśmy w domu bo musimy. Został mi jeszcze rok szkoły ale rodzice chłopaka są gotowi na każdą pomoc mi nawet i w dojazdach do szkoły kosztach itp. Bo właśnie ten ich syn dziedziczy to gospodarstwo. W skrócie: jestem zareczona z chłopakiem choć jego rodzice wiedzą o tym A moi nie i w najbliższym czasie chłopak przyjeżdża z nimi do mojego domu zareczyc się przy nich i powiedzieć o tym że chcę żebym zamieszkała z nim gdyż planujemy ślub. Bo nie chce abym do końca życia żyła pomagając im i nie mając żadnych korzyści z tego. Chcemy sobie ułożyć życie. Mamy dość życia kierując się opinią moich rodziców. Przez TP wszystko to mam zrujnowane psychikę, boję się ich okropnie. Nigdy nie mogę z nimi normalnie porozmawiać bo krzyczą. Jedyny tekst to taki że my dzieci niczego się w życiu nie dorobimy. Mam problemy z hormonami itp. złe rokowania na jakiekolwiek zajście w ciążę gdyż pomoc im jest zbyt dużym wysilkiem jak dla mnie. Wybór jest oczywisty że albo chłopak albo dalsze meczenie się w domu? Co mam robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować