Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maluję mieszkanie pomocy za ciemna farba

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam farbę dulux stalowa szarość i jest ciemno jak w piwnicy czy jak kupię inną jaśniejszą pokryje mi jeden raz przemalować .

Gość gość
Odpuść sobie, bo czym nie pomalujesz to i tak będziesz mieszkać w norze :D

Gość gość
Wiejski tłumoku, taką szarą farbą to maluje się jedna ścianę w pomieszczeniu, a pozostałe na jaśniejszy/ żywszy kolor, a nie tak jak ty opitoliłaś wszystkie ściany na szary kolor. Nic dziwnego, ze wygląda jak w piwnicy :D

Gość gość
kup najjańniejszy szary, pokryje ten ciemny

Gość gość
kup litr białej emulsji i rozrzedź tą farbe, bedzie jasniejsza tylko dobrze wymieszaj

Gość gość
nie kupuj białej farby i nic nie mieszaj, jak ci braknie farby nigdy nie dobierzesz koloru a sam efekt może być znacznie gorszy, farby niekiedy wytrącają pigment. Poczekaj aż wyschnie i oceń wygląd po całkowitym wyschnięciu czeka cię nałożenie jaśniejszego koloru.

Gość gość
Który pokój tak wysmarowałaś?:D

Gość gość
Może i jestem wiejskim tłumokiem ale nie podobają mi sie ściany każda w innym kolorze lub tylko jedna. zawsze wybierałąm ciepłe kolory ale chciałam coś innego no i mam. jaśniej wygladał w sklepie a na ścianie ciemno , czekam aż wyschnie i zobaczę. jak coś to dokupię jaśniejszy odcień .

Gość gość
Szary stalowy? Czy ty głupia jesteś i bez wyobraźni? To logiczne ze będzie wyglądało jak w komórce. Babo! rusz głową. Farb nie mieszaj bo wyjdą zacieki a tak wogole to do.mieszania kolorów trzeba mieć specjalne elektr mieszadło żeby dobrze wymieszać. A tak wogole to po co się bierzesz za malowanie, nie masz faceta? Musisz kupić jasny popiel i zamaskować ta ciemna. Dwa razy maluj jasna.

Gość gość
Szary stalowy? Czy ty głupia jesteś i bez wyobraźni? To logiczne ze będzie wyglądało jak w komórce. Babo! rusz głową. Farb nie mieszaj bo wyjdą zacieki a tak wogole to do.mieszania kolorów trzeba mieć specjalne elektr mieszadło żeby dobrze wymieszać. A tak wogole to po co się bierzesz za malowanie, nie masz faceta? Musisz kupić jasny popiel i zamaskować ta ciemna. Dwa razy maluj jasna.

Gość gość
Dokladnie kup inna i pomaluj dwa razy

Gość gość
Kup sobie jaśniutki szary , taki pastelowy i pomaluj dwa razy , będzie dobrze. Szelągowska poleca szarości. To modny kolor teraz , też tak chciałam w pokoju synów , ale bałam się i wybrałam beż.

Gość gość
własnie jade kupić jaśniejszy kolor

Gość gość
zaczekaj aż wyschnie, mokra farba zawsze wydaje sie ciemniejsza

Gość gość
Nie każda ściana na inny kolor tylko jedna na ten ciemny szary a pozostałe w innym, jaśniejszym kolorze i wtedy jest efekt.

Gość gość
Jak pokój dziewczyny to połącz z bladym różem jak chłopca z niebieskim.