Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybija 16 tydzień ciąży, a brzuszka brak.

Polecane posty

Gość gość

Z dzieckiem wszystko jest dobrze, wyniki doskonale....ale ten brak brzucha... Chcialabym go juz miec :) Jest tylko leciutko twardy. Wzdety jakbym zjadla wszyskto Z lodowki ,a nie wglada jak ciąża. Kiedy u was brzuszki były widoczne? Albo kiedy zobaczę mój brzuszek ?:) Jestem osoba normalnej budowy ciała i to moja pierwsza Ciaza .

Gość gość
U mnie zaczal sie pokazywac w 4 miesiacu,ale ogolnie malutki mialam,zalezy to od miesni brzucha

Gość gość
Ja jestem w 17 tygodniu i też nie widać z czego jestem bardzo szczęśliwa. Nie sądzę, żeby z wielkim brzuchem było wygodnie. Zresztą fajnie być w ciąży i być nadal szczupłą, naprawdę wolałabyś się roztyć już na początku?;-) Przyjdzie na to czas :-) A jak znosisz ciążę? Bo mnie ciągle boli żołądek, nadal zdarza mi się wymiotować. masakra :-(

Gość gość
A ja jestem w 10 tygodniu. Rano brzuch plaski, po całym dniu lekko zaokrąglony za dole. Tak jakby pełny żołądek mi "wypychal" macice. Tez mnie boli żołądek i mam zaparcia :/ a do tego bardzo dużo stresu bo pierwsza ciążę porobilam i boje się kazdej wizyty u lekarza. Pozdrawiam was

Gość gość
(13:28) mam dni kiedy ciąża jest wspaniała, Ale niestety przeważają u mnie tak jak u Ciebie, dalej wymioty. Najgorsze co jest to te wymioty oh , nie dość że zjeść nie można to jak się nie zje to też źle :) plus te osłabienia. Jednak trzeba dać radę <3 Miło że sama jesteś w 17 tygodniu , mój 16 ty tydzień dzisiaj właśnie wybił i brak mi tylko brzuszka :D

Gość gość
A mi wlasnie zaczyna sie 20 tydzien i dopiero zaczyna byc cokolwiek widoczne a i to jak mam ciuch blizej ciala. Ci ,ktorzy wiedza,ze jestem w ciazy to mowia,ze jak sie przyjrzec to cos widac a obcy ludzie jeszcze nie zauwazaja...ale kazdy uspokaja mnie,ze jak mi brzucha "Wywali"to na dobre :-) Tak wiec cierpliwosci dziewczyny :-)