Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być z byle kim to lepiej samemu?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. żyjemy bez ślubu 7 rok w moim mieszkaniu,ja pracuję,przychodzę z pracy to gotuje obiadki, sprzątam itd ,w ogóle nie ma co się rozpisywać, wszystko łącznie z finansami jest na mojej głowie. mój pan ma rentę z powodów psychicznych, wiem że może sobie dorobić ale jak dotąd 6 lat nie pracuje, nie robi tez nic w domu,nie uczestniczy w kosztach i w ogóle nie stara się o nic.całe dnie przeleży, przegra na tel albo jeździ sobie gdzieś swoimi ścieżkami. pięć lat temu wyrzuciłam go z domu za to,źle mi było samej,tęskniłam no i...pogodziliśmy się, mijają lata a ja nadal tkwię w miejscu i wiem że to nie ma przyszłości,kazałam mu się wyprowadzić ale on nie ma gdzie a z rety nie opłaci stancji i się nie utrzyma,znowu bierze mnie na maślane oczka i litość.dodam że mam lat 40+, co oznacza niestety samotność, w tym wieku trudno znaleźć kogoś do życia

Gość gość
To utrzymuj dalej trutnia. Przecież i tak go nie zostawisz, bo lepszy się nie trafi, tak?

Gość gość
To logiczne że nie ma sensu być z kim kto się nie stara. Trudne ale wykonalne.

Gość gość
Autorko przecież Twój facet to nie byle kto tylko bardzo dobrze Ci znana osoba bo sama go wybrałaś z pośród rzeszy chodzących wolnych mezczyzn. Pisz normalnie, że nie warto być z leniem.

Gość gość
"To utrzymuj dalej trutnia." 🌻 Autorko to może połóż się już do trumny (sorry za czarny humor) skoro już nic w życiu Cie nie czeka weź się ogarnij kobieto !!!

Gość gość
wczoraj się wyprowadził, złapałam go na portalu randkowym i to przelało czarę a dziś, cierpię katusze,żal rozdziera mi serce i bije się z myślami,że sama sobie sprawiłam ten ból

Gość gość
Jak to jest ze kobiety chca byc z takimi mezczyznami jak w temacie a jakis porzadny pracowity mezczyzna jest zawsze sam?

Po pierwsze gratulacje. Po drugie, teraz musisz popracować nad tym śmietnikiem, który masz w głowie. Możesz znaleźć drugą połówkę po 40, 50 i 70-tce, ale musisz zmienić swój sposób myślenia.