Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny albanczykow :)

Polecane posty

Gość gość

Hej tak z ciekawości chciałam się dowiedzieć czy są w Londynie jakies kobietki w związkach z albanczykami :) chętnie bym poznała i spotkała się na kawę czy drinka tak o sobie pogadać. Pozdrawiam

Gość gość
Z albańcem? Nie. Tak nisko nie upadłyśmy. Albańce, Murzyni i Arabowie to dno drabiny społecznej.

Gość gość
Dnem drabiny spolecznej sa rasisci. Wracac do Sredniowiecza ganiac czarownice z pochodniami w reku polaczki, jelopy i wiesniaki.

Gość gość
jak ich chca to niech ida tylko potem nie wracac z kolorowymi malymi brudasami!

Gość gość
Znam jedna, Maja dzieci. Zyje w pln.londynie Enfield. Jej maz spi w pracy czasem a pracuje w restauracji. Nie wygladaja na szczesliwych czy wypoczetych.

Gość gość
Najlepiej zawsze powiedzieć,że Polacy to rasiści. Ciekawe,że to właśnie muzułmanie są rasistami, to oni nie stosują się do naszych praw (tzn. europejskich), do naszych zwyczajów i kultury. To oni najgłośniej krzyczą, wszystkiego się domagają ,bo im się należy i już,a jak jest odmowa,to zaraz oskarżają o rasizm. Może zamachy też są dlatego,że oni tacy pokojowi i ugodowi są,co? Kiedyś byłam tolerancyjna,też myślałam,że to stereotypy,że tylko tak gadają,że należy dać muzułmanom szansę. Ale zmieniłam zdanie; oni nie chcą się zintegrować i nigdy tego nie zrobią. Niewielki procent wykazuje jakąkolwiek chęć,cała reszta to zwyczajna hołota, którą powinno się odesłać tam,skąd przybyła. Tam mają swój szariat i popieprzone zasady, my tego tu w Europie nie chcemy. Problem w tym,że my,jako obywatele mamy g****o do powiedzenia, ci "na górze" i tak zrobią co będą chcieli,ucierpią jak zwykle niewinni ludzie,ale co to kogo obchodzi...Poprawność polityczna i inne bzdury są teraz takie trendy,że prędzej się zesrają,niż przyznają do błędu,jakim było wpuszczenie tych ludzi do Europy.

Gość gość
To prawda. Obce kultury nigdy się nie asymilują. Nie powinni ich wpuszczać do Europy bo to jest dzicz wrogo nastawiona do europejczyków. No chyba że chcecie mieć wojnę domową do czego zapewne dojdzie.

Gość gość
Albania niby leży w Europie ale to trzeci świat. Muzułmanie. Wiadomo co oni wyprawiają.

Gość gość
Boże jakie bzdury, jak można pisać z taką zawiścia, ciekawe ilu z was tak naprawdę miało kontakt chociaż z jednym albanczykiem

Gość gość
Bzdury? A z iloma ty miałaś kontakt,oprócz tego twojego lowelasa? Mieszkam za granicą od 8 lat i uwierz, znam ich sporo,niestety. Tak na marginesie, właśnie Albanczycy często zajmują się nnarkotykami,kontrolowaniem prostytutek itp. Weź ty się dziewczyno zastanów nad sobą,bo coś mi się wydaje,że młoda i głupia jesteś.

Gość gość
To już lepiej być z Włochem niż z albańczykiem bo przynajmniej ta sama religia a nie muslim.

Gość gość
Jak chodzi o mnie to nie akceptuję żadnych dzikusów. Obojętnie skąd pochodzą. Ciapaty to ciapaty i u mnie jest przegrany.

Gość gość
Ja poznalam dosc sporo Albanczykow pracujac w klubach nocnych. Wiekszosc ochroniarzy to byli wlasnie Albanczycy lub Algierczycy i musze niestety stwierdzic, ze nie byli to ani mili ani sympatyczni ludzie. Wrecz przeciwnie. Bardzo nie podobalo mi sie ich podejscie do kobiet. Poza tym bylam pare razy swiadkiem jak naduzywali sily zupelnie bez powodu. Moja dobra znajoma kiedys spotykala sie z Albanczykiem i byl on bardzo zadufanym w sobie materialista. Traktowal ja bardzo przedmiotowo. Bardzo niemily typek. Co jeszcze rzucilo mi sie w oczy, ze wiekszosc Albanczykow to takie chude kurduple zylaste. Moje jednego czy dwoch poznalam, ktorzy byli wysocy i dobrze zbudowani. A reszta to taka aseksualna

Gość gość
Jakieś 10 lat temu na słynnym lotnisku Heathrow w Londynie, na światło dzienne wyszła sex afera. Okazało się, że polskie sprzątaczki w sprzątanych przez siebie toaletach, świadczyły również usługi seksualne klientom. Klientom sralni. Tak, zaraz po sikaniu się z panem stukały. Jedna pilnowała drzwi, druga obsługiwała klienta, kasą się dzieliły. Kilkanaście kobiet, tylko z Polski. Pewnie są tacy, którzy są dumni z takich zaradnych rodaczek. Na tym lotnisku pracują tysiące ludzi z całego świata,lecz na pomysł wykorzystania toalet na lotnisku jako "agencji" wpadły TYLKO Polki. Od 20 do 30 funtów za numerek w kiblu brały.Luksusowe prostytutki.Ciekawe za ile np zjadały kał jak to Polki mają w zwyczaju? http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/19636/Sek s-na-lotnisku

Gość droserarouge
Ja z tych bardziej egzotycznych mężczyzn to najbardziej zachwycam się Brazylijczykami, sama chciała bym w przyszłości pojechać do Ameryki Południowej, do Ekwadoru, Argentyny czy Wenezueli, miałam kiedyś okazję chodzić na hip-hop z nauczycielem, właśnie z Wenezueli, natomiast miałam wtedy jakieś 13 lat i nie chciałam chodzić na nic dodatkowe bez koleżanek, a wtedy akurat żadna nie chciała się ze mną na ten taniec zapisać. Jeszcze mega mnie interesuje kultura żydowska, kocham hebrajski, potrawy żydowskie, oni też są podobno opaleni, przyznam szczerze, że Egipcjanie też mnie interesują. Choć moim ideałem jest blondyn z niebieskimi oczami.