Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helena80

Zajęcia dla dzieci w Warszawie na które zapiszesz dziecko przez internet

Polecane posty

Gość gość
a na jakie zajęcia chodza wasze dzieci? są jakieś zajęcia w ogóle dla 4-5 latków?

Gość gość
Są zajęcia dla małych dzieci w Warszawie. Ja chodzę ze swoim trzy letnim synkiem do www.hopibec.pl Prowadzą zajęci rozwojowe dla małych dzieci. Mój synek bardzo dobrze się rozwija dzięki ich zajęciom. Polecam wam pójść tam z waszymi dziećmi.

Gość gość
Ja jestem zadowolona z Akademi nauki, tam możesz taki formularz wysłac przez stronę. Moja córka poszła do pierwszej klasy jako sześciolatka. To była masakra, w przedszkolu w ogóle nie uczyli czytać, nawet nie pokazywali literek, a w pierwszej klasie, nie dość że trzeba było siedzieć w ławce, to właściwe od razu poznawać litery i czytać. To był ogromny stres dla Oliwki. Na szczęście w porę znalazłam, w sumie przez przypadek, tą Akademię Nauki. Oliwia chodziła na kurs dla pierwszoklasistów. Nie dość, że na spokojnie i w zabawie poznała literki i nauczyła się czytać, to jeszcze te eksperymenty! Ja jestem typową humanistką, a moja córa mówi, że nie może się doczekać aż będzie się uczyć chemii i fizyki! Szaleństwo!