Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy końskie podloty i zaczepki ze niby coś,i taka przyczajka od roku jak nie wiecej....a w weekend sms podczas mojego urlopu że tęskni i ze sie zakochał...wróciłam do pracy i jakos mnie unika....dodam ze jest bardzo dojrzała osobą tylko o co chodzi?boi sie mnie?

Gość gość
dojrzała :P Romans w pracy nie jest najlepszym pomysłem Chyba że wiesz że dostaniesz zaręczynowy pierścionek i ustalicie datę ślubu ? Jest wolny ?

Gość gość
oczywiscie ze nie jest dobrym pomyslem i nawet tego nie wyobrazam sobie....tylko dlaczego boi sie twarza w twarz powiedziec.....Nie,jest zonaty.

Gość gość
Żonaty ? Znaczy się nietykalny :) tyle w temacie i po koleżeńsku radzę Ci omijaj tego "kolegę" szerokim łukiem niech tęskni za żoną a Tobie życzę abyś spotkała tego Wymarzonego (jeżeli jeszcze to nie nastąpiło) 🌻

Gość gość
omijam omijam hahah a to w sumie on mnie omija:) Romansom w pracy mowie zdecydowanie Nie,a tak wogole mnie nie kręci absolutnie tylko głupia sytuacja...bo pracujemy w takiej branży ze nie mozemy sie unikać...pewnie mu głupio ze tak z grubej rury mi napisał....

Gość gość
naprawdę są jeszcze takie kretyn** na tym świecie ,jak Ty?a nie pomyślałaś głupia cip* że On mógł wypić ,za dużo i tak sobie powiedział ,a ty pierdo** jakby Ci się miał zaraz oświadczyć , ja pierd** co za tępota!!!!!!!!!Unika Cię , bo jest mu głupio i tyle ,równie dobrze nic może nie czuć i tylko cię lubi .

Gość gość
oj no wiem przeciez,nie potrzebnie te wulgaryzmy i takie branie na powaznie tej dyskusji....Jest to osoba niepijąca alczkolwiek no tak,pewnie aie upił mysląc tokiem małolaty z mlekiem pod nosem

Gość gość
no ,to po co ty zakładasz temat skoro mam nie brać tego na poważnie ? wiesz ,co szkoda tego gościa na kogoś takiego ,jak ty ! i nie znając mnie i nie wiedząc kim jestem , oceniasz mnie że jestem małolatą , a ta małolata ma 30 lat i wkurw*** mnie takie myślenie ,jak Twoje .

Gość gość
Też mi się podobał facet z pracy. Też żonaty, też robił do mnie podchody. Ja jestem mężatką. Nigdy nie pozwoliłabym sobie na to, żeby między nami coś się wydarzyło. Dlatego unikam i faceta i nie prowokuję dziwnych sytuacji. Staram się unikać miejsc, w których mogę go spotkać.

Gość gość
tylko ze mnie to nie kręci...i tez nie moge sobie na to pozwolić,tzn romans w pracy/Tylko głupie samo w sobie jest to ze ktos np.postrzega Cie jako obiekt westchnień....realizując projekty w biurze.Tudzież unikanie lub po prostu sytuacje...jak to w pracy

Gość gość
A ja jestem atrakcyjną mężatką i chętnie bym poderwała któregoś z moich fajnych kolegów w wiadomym celu. Raz się żyje.

Gość gość
no to zapraszam do mnie do pracy:) u mnie ani fajnych,ani przystojnych i do tego wolnych nie ma...

Gość gość
może faktycznie się zakochał i może faktycznie wyznał to po pijaku; pewnie nie mógł wytrzymać i chciał to wyrzucić to z siebie, a że nie było z Twojej strony żadnej reakcji (Tak mi się wydaje), to się głupio czuje i unika. Po prostu zachowuj się normalnie, jakbyś tego smsa nie dostała od niego i będzie git. To jego problem więc sam musi sobie z tym poradzić.