Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deinad

przejdz na zdrowe produkty, odmien swoje zycie i ciało

Polecane posty

Szukam nowych uczestnikow do programu Odzywczego o nazwie 90 dni! . Takich ludzi, którzy mają cele: chcą poprawić swoją sylwetkę, schudnąć, mieć więcej energii lub po prostu zmienić styl życia na zdrowszy. Znasz może kogoś, kto chciałby dołączyć do programu i poznać więcej informacji? Napisz do mnie wiadomość prywatna lub komentarz pod postem a odezwę się do Ciebie! Program zawiera : - -przykladowy plan treningowy - -przykladowy plan żywieniowy - przepisy na zdrowe posiłki - detox - produkty odżywcze np shake ktorymi zamienia się 1-2 posiłki dziennie, lub kapsułki z wartościami warzyw i owocow dla osób, które zmagają się z nadwagą lub otyłością. Dla nich przeznaczone są produkty Shape - batony, koktajle i zupki, odpowiednio zbilansowane pod względem ilości białka, tłuszczu i węglowodanów, które hamują uczucie głodu. W połączeniu z kapsułkami i oczywiście wysiłkiem fizycznym pomagają schudnąć. jest jednym z najlepiej przebadanych suplementów diety. Dodatkowo posiada odpowiednie standardy i certyfikaty.Produkty Shape zawierają składniki jedynie pochodzenia roślinnego - świetne białko m.in. z groszku, łubinu, ziemniaków czy soi, daje poczucie sytości mimo małej porcji. Dodatkowe Shape zawiera kwasy omega-3 pochodzące z roślin. Shape to produkty o niskim indeksie glikemicznym, więc jak najbardziej zalecane diabetykom. Zawartość jednej porcji to tylko 248 kcal zbilansowanego posiłku.

Gość gość
sama sobie pij ten shake, kolejna handlara

Gość deinad
Wyobraź sobie ze piję i jestem zadowolona z efektów więc jak coś nie odpowiada to żegnam

Gość Naci21
Wiecie co krytykujecie kogoś jak ktoś powie coś nie po waszej myśli. Jej odpowiada shake a mi suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niej mój apetyt się zmniejszył a wcześniej miałam bardzo duży problem z podjadaniem między posiłkami. Jadam zdrowo ;) bardzo lubię szpinak mogę go jeść w każdej postaci;)