Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadziłem kiedyś test i każda oczekiwała modela!

Polecane posty

Gość gość

SZOK! nawet gruba i brzydka! przerażające oczekiwania wobec mężczyzn

Gość gość
A co, pewnie Ty nie jesteś modelem i z tego powodu Ci przykro, bo Ty nie masz szans. Najprzystojniejszy facet to Jencarlos Canela.

Gość gość
gość dziś Nie rób sobie jaj to ja jestem nawet ładniejszy z twarzy niż ten facet.

Gość gość
chyba cię panienko pogieło! mogę się zgodzić że mario casas jest przystojny dla kobiet ale ten gość to klapa według mojej opinii.

Gość gość
Kobiety nie wymagają modeli pacanie, mój kuzyn ma z 170 cm wzrostu, twarz przeciętna, i ma normalną naturalna dziewczynę.

Gość gość
"gość dziś Nie rób sobie jaj to ja jestem nawet ładniejszy z twarzy niż ten facet." To Ty sobie nie rób jaj, bo jestem pewna, że do pięt mu nie dorastasz.

Gość gość
mario casas mam twarz goryla, podobną do tego ze zmierzchu, chociaż to nie wina tych kolesi, że mają takie twarze. Jak on może być atrakcyjny, to ja nie wiem.

Gość gość
gość dziś Ja mam 184cm wzrostu :)

Gość gość
gość dziś Ty sobie robisz jaja podając takiego przecietniaka. Jest znacznie ładniejszych, przystojniejszych mężczyzn od tego gościa.

Gość gość
To z tego wychodzi, że jestem brzydki i sobie możesz wmawiać, że przeciętny. Ja jestem obiektywnie na 6/7 i widzę, że nieraz dziewczyny się do mnie uśmiechają, więc to bzdura o tych modelach. Widocznie musisz być poniżej 5/10, że nie wzbudzam sympatii

Gość gość
gość dziś Mario Casas wygląda lepiej od tego gościa i widziałem jak panienki się jarają tym gościem.

Gość gość
Mario Casas nie ma w sobie za grosz charyzmy, męskości, ma owszem mięśnie, ale ta twarz kompletnie bez wyrazu. Twarz goryla. W życiu tego gościa nie uznałbym za przystojnego.

Gość gość
gość dziś Mnie oceniają kobiety średnio 8/10 i wiele mi mówi jak ty możesz być sam jak ty z takim wyglądem możesz mieć każdą. Ale wiesz kobiety chcą czegoś więcej takiego faceta 10/10

Gość gość
pokaż tutaj swoją twarz, a nie, panienki oceniają mnie na 8/10 :D A mój kuzyn z przeciętna facjatą, ze wzrostem 170 cm ma dziewczynę, w miarę ładną i naturalną. hahaha. A zresztą, kobiety nie ocenią każdego faceta na 10/10 bo to niemożliwe jest. Dla innej będziesz ciachem, dla innej średniakiem. Mnie kobiety oceniały bardzo różnie, od pięknego po przeciętnego, nieraz po 5/10

Gość gość
ma ktoś naturalną babe pożyczyć ?

Gość gość
gość dziś Ale zazwyczaj mnie tak oceniały 7,5-8 z spośród 18 dziewczyn. Nie pokazuje swojej facjaty na publicznym forum.

Gość gość
ale gdzie cie oceniały ?

Gość gość
Na tą chwile to ja biore za siebie i chce wycisnąć wszystko co można z mojej wyglądu nawet jak wyglądam przecietnie. Bo jest wiele do zrobienia i wiem na co kobiety patrzą może się czymś innym zabezpieczę żeby mnie nie odrzuciła :D

Gość gość
gość dziś Pisałem z wieloma dziewczynami na czatach potem na gg i mnie tak oceniły może mała ilość dziewczyn zerwała ze mną za wygląd może za brzydki-nie wiem ale reszta mówiła, że jestem ok i wygladam normalnie.

Gość gość
I też myślę, że nie wyglądam źle nie mam defektów twarzy ale tak mówię nie mam twarzy typowego na prawdę przystojniaka którym kobieta mogłaby się zachwycać tak w mojej opinii widze siebie.

Gość gość
No właśnie. Pewnie nie chciały ci sprawić przykrości. Kobiety pod tym względem są nawet lepsze od facetów, bo nie zawsze wprost wyzywają od brzydali, ale zdarzają się i takie. Na fotce.pl, na Facebooku, zwykłych szaraków oceniają wysoko. Chociaż fejs to nie strona do oceny facjaty. Na czacie, gg, tam nie znajdziesz obiektywnej oceny. Widocznie wcale taki nie jesteś jak mówiły.

Gość gość
Może ja mieszkam tam gdzie oczekują bóg wie czego a gdzie indziej mają mniejsze wymagania?

Gość gość
gość dziś Realnie z kilka też mi mówiło, że jestem ładny/przystojny

Gość gość
ale pytałeś się , czy jesteś przystojny ?

Gość gość
gość dziś Może ale ja widze swoją facjatę i nie wyglądam źle w porównaniu do innych mężczyzn. Kilka się chciało ze mną umówić ze względu na wygląd ale odległość spora :)

Gość gość
Dla mnie facet może wyglądać jak Ed Sheeran o ile będzie inteligentny, wrażliwy, honorowy i rodzinny. Sama jestem bardzo atrakcyjna.

Gość gość
gość dziś Nie, nigdy się o to nie pytałem. Od razu zaczeły gadać, pisać nawet w świecie realnym dziewczyna z ocena 10/10 nawet mi komplement mówi, że jestem dla niej atrakcyjny, ładny. Ale z raz zdarzyło, że dla jednej byłem brzydki hah :D

Gość gość
Musisz mieć też charakter, pewność siebie, uroda plus pewność siebie, działają na kobiety, charyzma, podobnie jak i kasa. Nie ma faceta, który będzie się podobał każdej, bo to niemożliwe. Są kobiety o różnych gustach. Mężczyźni są mniej wybredni, dlatego facet i przystojny nie będzie wzbudzał podziwu w każdej kobiecie. Były zresztą o tym nawet badania, że dla kobiety nie każdy facet będzie przystojny.

Gość gość
kobieta musi poczuć do ciebie chemię, bo one chemią się kierują. Możesz być przystojny, ale jak nie wzbudzisz chemii, to cię oleje.

Gość gość
Ile tych dziewczyn było? Metodologia badań się kłania...