Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadziłem kiedyś test i każda oczekiwała modela!

Polecane posty

Gość gość
Teraz nie podrywam kobiet, nie działam nic w ich kierunku może za rok lub dwa zaczne znów i wtedy zobaczę jak wyjdą łowy :D

Gość gość
gość dziś Ale wiesz nic mi nie mówi działaj w swojej lidze przecież przecietnej czy brzydkiej możesz się nie spodobać a takiej atrakcyjny możesz być dla niej przystojniakiem.

Gość gość
gość dziś Z ponad 100 dziewczyn na tej wnikliwej obserwacji wyszło, że chcą tylko przystojnego. Niektóre mówiły, że musi mieć też coś z bad-boya :D

Gość gość
Do mnie napisał brzydki koleś na fb. Pytał czy jest atrakcyjny i może się podobać. Uznałam, że i tak jest poszkodowany przez los i napisałam, że tak. Później go delikatnie spławiłam.

Gość gość
Ale zauważyłem jedną zależność im starsza tym mniej wybredna i więcej wad akceptuje. Może tutaj chodzi o wiek? im starsza tym mniej wybredniejsza? bo się przejechała na modelach przystojniakach? wyszalała? Pytanie jak jest z kobietami po 25 roku życia.

Gość gość
18:44 Skoro rozmawiałeś z tipsiarami, blond solarówami to co się dziwisz :D

Gość gość
gość dziś Ja się żadnej nie pytałem czy jestem atrakcyjny :D nie pogięło mnie do reszty. Przecież nie dla każdej będę piękny haha

Gość gość
Dla mnie większość kobiet jest ok. Przeciętna, atrakcyjna, może nawet i brzydka. W każdej staram się odnaleźć coś pięknego w wyglądzie. Dla mnie kobieta to kobieta, atrakcyjna płeć.

Gość gość
opisz jak wyglądasz :)

Gość gość
gość dziś Ponad połowa dziewczyn chwaliła się jakich przystojniaków nie widziała, że może mieć każdego :D

Gość gość
gość dziś 184 cm wzrostu, szczupły, szatyn, zielone oczy.

Gość gość
Żeby nie było dwie dziewczyny mają obsesje na moim punkcie bo nie potrafia sobie znaleźć faceta normalnego i widzą tylko we mnie możliwość założenia rodziny i tak dalej! Nie chce się z nimi wiązać bo sa dla mnie wulgarne, zniszczyłbym sobie życie z nimi. Oczekuje normalnej, sympatycznej, zwykłej dziewczyny która nie ma nie wiadomo jakich oczekiwań.

Gość gość
Chce poznać w świecie realnym bez portali randkowych, czatów kobietę.

Gość gość
Witaj nie miałabym szans u Ciebie :(