Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ubieracie się na wesele jak bazarówki

Polecane posty

Gość gość
... a do tego jeszcze wygolone pół głowy, ombre czy cuś tam, i walki tłuszczu na plecach... ohyda.

Gość gość
dekolTy ortografia bazarówki

Gość gość
Ja nie bylam na weselu juz dluugo ale nie oceniam kazdy ma swoj gust. Mieszkam nie dalejo Kosciola i czasem widze gosci ale nie sa jakos wulgarnie ubrani. Kazdy ma tam swoj gust ale w to nie wnikam.

Gość gość
gość wczoraj Sa rózne środowiska. Ktos, kto pisze"dekoldy" obraca sie w tak wlaśnie ubranym towarzystwie. x Dokładnie tak.

Gość gość
Generalnie wesela sa wiesniackie z muzyka disco, wodka i mnostwem wiejskiego jedzenia, tazke ubieranie sie jak bazarowka calkowicie jest zasadne. KIedy przestaniecie robic te wiejskie potancowy?

Gość gość
Ostatnie takie wesele wiejskie, o jakim mowa powyżej, widziałam w latach 80tych u mojego kuzyna na wiosce. Od tej pory byłam chyba na kilkudziesięciu i żadne tak nie wyglądało. Gdzie wy mieszkacie...?

Gość gość
" projekt Lady " dziewczyny udajace pasztety ! mysla ze brwi sobie domaluja czarna kredka , wywala cyce i zaloza mini są PIEKNE ha ha ha ha ha ha ha

Gość gośćvjvkbnlni
Przeczytalam polowe tematu, zaznaczam. Dorabiam sobie jako kelnerka na weselach inapisze Wam, ze macie racje pol na pol. Zalezy kto jaki ma gust to raz, dwa kase tez swoje robi. Nie ktore dziewczyny-gosci znam ze szkoly i wiem, ze sie im nie przelewa stad wlasnie ta satyna, blyskotki i lakier na wlosach-chca blyszczec. Ja natomiast na wesele nie ubralabym sie tak bo uwazam, ze to panna mloda powinna blyszczec a nie goscie. Sa tez imprezy na ktorych wrod 120 osob nie ma nikogo ubranego w taki sposob, sam szyk i elegancja. Mam znajoma, zawsze ale to zawsze ma na sobie blyskotki, torebka z cekinami, oczoj#e#bne buty, oko pandy... Istna tandeta ale na wesele do kuzynki ubrala sie zdecydowanie elegancko, tylko wlosy doczepila-tu sie jej nie dziwie bo ma trzy na krzyz. Mi sie wydaje, ze sa osoby ktore zwyczajnie nie wiedza, ze sukienka ktora maja szafie od 6l wyszla z mody ale mimo to czuja sie w niej dobrze i dobrze sie bawia. Nie szata zdobi czlowieka :-) Pozdrawiam.

Gość gość
bywam średnio na kilku weselach rocznie - zgadzam się że zdarzają się dziewczyny ubrane bazarowo ale są to zazwyczaj 2-3 osoby na całym weselu...

Gość gość
Dużo czego dowiedzialam się czytając wasze wypowiedzi :) Więc zwracam się z prośbą o pomoc We wrześniu jestem zaproszona na wesele i chcę żebym wyglądała kusząco, bo zależy mi na tym. :) Wybrałam sobie dwa zestawienia pierwsze to będzie czarna sukienka jak ta: http://vanlin.pl/30-1-Rockabilly-pin-up-sukienka-czarna-p18155 i takie buty jak te: http://vanlin.pl/Czolenka-Model-KBE391-Red-p6381 a taka będzie druga wersja, bordowa sukienka i czarne buty http://vanlin.pl/Sukienka-464-02-p4594 http://vanlin.pl/Czenka-Model-KBPT1210-Black-p6576.

Gość gość
no i nie wiem ktorą wersje wtbrac????

Gość gość
Obie paskudnego do tego ten poliester.

Gość gość
Te buty z plastiku. Dziewczyny, czy to tak trudno kupic skórzane buty i sukienkę choćby z wiskozy lub bawełny, jeśli nie z jedwabiu? Musicie kupować ten nieoddychajcy, błyszczący taniocha poliester?

Nie każdy chodzi w butach na obcasie! Co prawda to prawda! Polecam wszystkim model Du – Du – ReX! Jest z płaską podeszwą i ma piękny pasek z przodu. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
Wesele w Pcimiu Dolnym to i takie tez kreacje

Gość gość
Mam meza z Warszawy a sama jestem ze wsi. Wiec bywamy i na wiejskich weselach i na warszawskich. Nie widzę jakoś by na wsiach była bazarowa moda. Jak byla moda na satyne (jakies 6-7,lat temu) to wszyscy to mieli, jak moda na koronke, to tak samo. I tu i tu są dziwne fryzury pomieszane ze zwyklymi, prostymi nieupietymi wlosami. Choć ja zawsze upinam, bo mi gorąco tanczyc z rozpuszczonymi. Stroje podobne, buty tez, a jednak jest cos co odroznia wesela na wsi od tych warszawskich. Te w wawie to nudne przyjecia, zwykle dj wodzirej ktoremu nie udaje sie poderwac ludzi do tanca, dopiero poznym wieczorem jest jako taka zabawa. Jest sztywniacko i elegancko, ą ę jak przyjecie na 70te urodziny cioci. Natomiast na tych wiejskich jest wiekszy luz, bawią sie wszyscy niezależnie od wieku, nawet stare ciotki i wujkowie tancuja i swietnie sie bawia. Bo zwykle rodziny sie znają i po prostu jest fajne spotkanie towarzyskie. Wesele jak sama nazwa wskazuje jest od weselenia sie, radosnego przezywania, ze para wchodzi w nowy etap związku. Na sztywne przyjecia przyjdzie czas na emeryturze! Możliwe ze nie bez znaczenia kest fakt, ze na wsi ludzie zenia sie ok 25 r.z. a w wawie ok. 30stki i są powazniesi? Sama nie wiem, ale wole te wiejskie wesela i moj maz choc mieszczuch od urodzenia, tez.

Szukasz sukienki na wesele? Polecam taką w kolorze pudrowego różu, z plisowanymi zakładkami na biuście i tiulowym dołem. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam.