Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka chyba udaje ciążę

Polecane posty

Gość gość

Mówi, że jest już w 17 tygodniu. A przecież to prawie 5 miesiąc czyli mniej więcej połowa ciąży. A brzucha u niej w ogóle nie widać. Jest dość szczupła, więc tym bardziej ten brzuch powinien się uwypuklić. Nie wiem jaki ma w tym cel

Gość gość
Nawet jak udaje to co Ci do tego?

Gość gość
Po prostu wkurza mnie, jak ktoś kłamie i myśli, że jestem idiotką i w to uwierzę

Gość gość
Autorko u mnie w 5 miesiacu bylo widac brzuch bardzo delikatnie, a jak zalozylam luzniejsza bluze to wcale, a jestem osoba szczupła wiec jednak nie jest to niemozliwe.

Gość gość
ha ha ha! autorko otóż wazylam przed ciążą 45kg przy 165cm wzrostu, brzuch miałam idealnie płaski. W 17tygodniu to nawet nie zrobił mi się taki jak na okres-nadal byłam plaska, dopiero koło 22 tygodnia pojawił mi się zarys brzuszka. W 17tygodniu dziecko waży ok 140gram więc jaki brzuch ma mieć matka? nie każda w ciąży je za dwoje ;)

Gość gość
Autorka pewnie zazdrosci kolezance ciazy i tego, ze wyglada w niej dobrze, a nie jak rozlazla, zaniedbana baba.

Gość gość
Ja w drugiej ciąży w 17 tygodniu nie wiedziałam że jestem w ciąży bo byłam szczupła miałam lekki brzuch po pierwszym dziecku okresu jeszcze nie miałam bo karmiłam więc może nie kłamać

Gość gość
ona udaje i koniec!!! aaa!!!

Gość gość
Nie udaje. Nie które mało tyja a nie dużo. Ja w pierwszej ciąży przytylam 6 kg- do porodu. A teraz po trzech latach od pierwszej ciąży znowu jestem w ciąży 16 tydzień i przybyło mi tylko 1kg. Co ty na to? Ona też tak może mieć i być w ciąży w 17 tygodniu.

Gość gość
Mi brzuch wyskoczył dopiero w 7 miesiącu a też jestem bardzo szczupła (50kg)

Gość gość
Autorka ma USG w oczach i wie lepiej.

Gość gość
Autorko, ale TY masz coś chyba nie tak z głową. Po co koleżanka miałby udawać ciążę? A jeśli nawet miałaby udawać (żeby złapać na tą niby ciąże jakiegoś gacha) to raczej nie udawałaby 17 tygodnia, kiedy dziecko duże i na bank się wyda, że udawała, bo poronienie w tym tygodniu to nie jest łatwa sprawa, bo to normalny poród. Jeśli już ktoś udaje to początki ciąży - tak na logikę. A to, że nie ma brzucha to nic dziwnego. W pierwszej ciąży na początku brzucha nie widać. Nie wiem jak trzeba być głupim, by zakładać, że ktoś udaje zaawansowaną ciąże:/

Gość gość
Bo ona zaczęła udawać już dawno. Minęło sporo czasu i wychodzi teraz 17 tydzień. Ja w 4 miesiącu już miałam duży brzuch.

Gość gość
I co będzie udawać z płaskim brzuchem do końca? Poważna jesteś?

Gość gość
przecież może wsadzić poduszkie

Gość gość
A teraz wyobraźcie sobie, ile takich koleżaneczek jest wokół Was. W realu miłe słówka, cacy, cacy a potem obrabiają Wam tyłki. Tfu, tfu, ale jak się coś wydarzy, szpital etc to taka kolezaneczka z dumą powie "Ha, wiedziałam, że kłamała i wcale w ciąży nie byla". Aż się chce mieć znajomych

Gość gość
I co z tego, że ty miałaś duży? Ona może miec inaczej. Mi po 20 tygodniu zaczął brzuch rosnąć.

Gość gość
Gimbaza na trzepak wracać, fikołki robić, a nie na kafe siedzieć

Gość gość
Moja poważnie udawała zeby chłopaka zmusić by do niej wrocil. Potem wkładała poduszkę a na końcu rozpowiedziala ze dziecko nie przeżyło:( to dopiero desperacja! Na szczęście dzis ma faceta innego i dzieciątko.

Gość sfsfsffss
ha ha ha! autorko otóż wazylam przed ciążą 45kg przy 165cm wzrostu, brzuch miałam idealnie płaski. W 17tygodniu to nawet nie zrobił mi się taki jak na okres-nadal byłam plaska, dopiero koło 22 tygodnia pojawił mi się zarys brzuszka. W 17tygodniu dziecko waży ok 140gram więc jaki brzuch ma mieć matka? nie każda w ciąży je za dwoje oczko.gif o o o troszeczke z tym jedzeniem przesadzilas, poniewaz ja przed ciaza tez bylam bardzo szczupla ale w 17 tyg brzuszek juz maialm duzy - wielkosc brzucha nie zalezy tylko od ilosci jedzenia ale tez od wod plodowych. Jezeli kobieta ma ich duzo to i brzuszek bedzie wiekszy. Po za tym zalezy tez jak duze sa dzieci - moje pierwsze dziecko wazylo ponad 4kg a drugie juz wazy ponad kilogram a wcale nie jem za dwoch. Pozdrawiam