Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanowałem kobiety dopóki nie zacząłem czytać internetu(w tym tego forum), teraz

Polecane posty

Gość gość

nie ma dla mnie gorszego ścierwa, którego bym bardziej nienawidził niż kobiety. Miałem swoje niepowodzenia, nieudane związki, dostałem parę razy kosza, ale nie znienawidziłem kobiet w wyniku tych sytuacji, miałem zupełnie inny ich obraz w głowie. Wszystko się zmieniło, gdy internet pokazał mi, że przez całe życie kobiety(włącznie z tymi, z którymi byłem) pokazywały mi inne oblicze, na podstawie którego wytworzyłem sobie ogólny obraz kobiecej natury. Internetowa anonimowość uświadomiła mi, że żadna z kobiet nie pokazywała mi w pełni swojego oblicza, że kobiety są zupełnie inne w środku niż pokazują to na zewnątrz, myślą jedno, a mówią drugie. Internetowe wpisy kobiet uświadomiły mi, że są to istoty głęboko wyrachowane, materialistyczne, bezlistosne, pełne pogardy dla słabszych, bezbronnych, ubogich osób. Nie mają żadnych kodeksów moralnych i zasad, dopasowują swoje zachowanie do sytuacji, tak aby jak najwięcej korzyści z tego wyniknęło dla nich. Kobiety mają metalność typowego, fanatycznego nazisty, ale nie wynika ona z ideologii, a z biologicznej natury ich układu nerwowego. One nienawidzą i gardzą każdym słabszym, każdym kto przegrywa, przeżywa porażkę, nawet jeśli same nic nie osiągnęły. Gloryfikują siłę i podliżą się zawsze osobnikowi, który dominuje. Internet otworzył mi oczy na to, że rzekoma miłość kobiet, z którymi byłem zależała od tego, czy w danej chwili odnoszę sukcesy, jak wyglądam, czy jestem silny, słaby, a nie od tego o czym mi bezczelnie łgały. Uświadomiłem sobie, że każda z nich odchodziła ode mnie w chwili słabości, w chwili, gdy coś mi się nie udawało i zrozumiałem, że one szukają tylko kogoś, do kogo można się podpiąć i żerować na profitach z tego wynikających, a jako człowieka, mimo deklaracji, że mnie kochały to miały mnie totalnie w d*pie. I tak jest w każdym przypadku, czasami kobiety piszą, że jest inaczej, bo gdyby nie ta otoczka z kłamstw nie mogłyby żerować na facetach i na ich naiwności.

Gość gość
najglupsze, najbardziej prymitywne i chhamskie wpisy tu naleza do męzczyzn ( a raczej osobnikow, ktorych sie za takowych maja)

Gość gość
Co za stereotypowe bzdety. Ocenianie człowieka wg płci świadczy wyłącznie o Twoich problemach, bo tak samo znajdziesz masę męskich for internetowych pełnych obleśnych typów. Jakoś tak się składa, że to my kobiety pochylamy się nad bezdomnymi ludźmi i zwierzętami, działamy charytatywnie w wolontariatach, chronimy słabszych, dążymy do konfrontacji, podejmujemy próby rozwiązywania problemów i trudne rozmowy, naciskamy na konstruktywne zachowania. Bzdety i tyle.

Gość gość
Dlatego traktuj je jak towar i nie daj sobą manipulować. Pamiętaj że to nie Tobie czas mija i to one muszą się martwić by złowić jelenia.Nie daj się wmanewrować bo może się zdarzyć że zostaniesz ojcem nie swojego dziecka.To taki czarny scenariusz ale niestety taka prawda.Świat schodzi na psy.Mówię Ci to jako matka synów bojąca się o ich przyszłość.

Gość gość
jakby sugerowac sie w zyciu wpisami internetowymi facetów to żadna kobieta nie chciałaby się związać z facetem ani mieć dzieci i gatunek by wyginął.Faceci sa tak obleśni i wyrachowani, pisza o kobietach jak o przedmiotach i są wulgarni, zdradzają. Musisz być bardzo słaby mentalnie i mało inteligentny jeśli net decyduje o twoim zyciu.

Gość gość
Autorze przyciagasz takie kobiety, Moze cos zmień w sobie to i kobiety będziesz przyciagał takie jakie chcesz.

Gość gość
dziś pierdu pierdu,pomagacie psom/kotom/bezdomnym a własnemu facetowi krew wypijecie i dziury ne zrobicie, nie wspomne co robicie z jego rodziną.

no to moze odpowiesz mi na ten temat ? : od jakiegoś miesiąca jak kocham się z moim chłopakiem on długo dochodzi lub w cale przed ty wystarczało mu 5-10 minut ! nie wiem o co chodzi!

Gość gość
Ty swoim prymitywnie jednostronnym wpisem obrażasz bardziej mężczyzn niż kobiety.

Gość gość
Ale ty jestes glupi. A ja uważam na przykład, że wszyscy Ukraińcy to ludzkie śmieci. A przecież nie mam prawa tak uważać, bo w każdym narodzie są lepsi i gorsi. Tak samo są różne kobiety i różni mężczyźni. Twoje prymitywne podejście świadczy jedynie o tym, jaki jesteś beznadziejny. A poza tym to forum dla kobiet, jak potrzebujesz się wyżalić zrób to na chujni.pl, albo na smutnomi.pl 🖐️

Gość gość
Chłopie, nie znasz Rozczarowanej, pisuje tu od niedawna, wyszukaj Mam watpliwosc czy ktorykolwiek z nas bylby jej godzien

Gość gość
21:12 obracaj się dalej wśród disko dup, a nigdy nie zmienisz poglądów. jakie środowisko, takie spojrzenie.

Gość gość
Ja zostałam bardzo skrzywdzona przez właśnie takie kobiety , które opisujesz ,ale w pracy , i niestety doprowadziły do tego ,że tej pracy nie mam :( przykro mi że Ciebie to spotkało , mam nadzieję ,że spotkasz prawdziwą kobietę :)

Gość gość
do 21:14 nie wiem ,kto to Pani Rozczarowana ,ale nie znasz mnie jeszcze :D

Gość gość
baby to wredne puste interesowne prymitywne larwy,dokuczały mi całe życie chociaż byłam miła ,wiele razy widziałam jak się zachowują słyszałam jakie mają poglądy,jak traktują innych co im imponuje co mają w głowach,oprócz wyjątków bardzo delikatnych kobiet,to istoty z którymi nie chce mieć nic wspólnego

Gość gość
Taka prawda najlepsze są tematy o kochankach. Odkąd przeczytałem te ich odmożdżone prostackie wypociny nie mam najmniejszych złudzeń że bliżej im do zwierząt bez obrazy dla nich. I ogólnie ta cała miłość to tylko narzędzie do zapewnienia sobie zysku. One są tak kłamliwe że same w to wierzą. Kiedy zobaczą coś lepszego za parę monet dorobią nową miłość. Normalnie jak po lobotomii, amnezja czy co wszystko zapominają albo wpasują się w rolę ofiary. Zdolne są absolutnie do wszystkiego. Jeśli już to tylko luźny związek z przymrużeniem oka. Ta ich uroda przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie wiedząc jaka jest prawda.

Gość jēbać suki
Autorze, brawo, mądry wpis, niestety to 100% prawda. Baby to suki.

Gość gość
Nie sposób się z tym nie zgodzić. Typowe dla kobiety są wpisy pełne pogardy wobec mężczyzn np. niższego wzrostu, lub posiadających ubogie zasoby majątkowe, niezbyt obrotnych. Gdyby jeszcze te kobiety, które dodają te wpisy były same ideałami, ale wystarczy spojrzeć na portale typu sympatia, badoo, czy inne tego typu strony, gdzie kobiety, które pracują w sklepie odzieżowym za 1500 potrafią napisać, że facet bez dwóch średnich krajowych to nieudacznik, albo kobiety z mikrym biustem, nieidealną twarzą, czy sylwetką tucznika, że facet poniżej 180 to nie facet, czasem powstają wpisy z taką nienawiścią, jakby kobiety chciały wręcz torturować i zamordować facetów niedoskonałych fizycznie(włącznie z tymi, którzy po prostu sobie żyją i nic nikomu nie zrobili), pamiętajcie, że w każdej kobiecie drzemie takie koorewstwo, a te, którym nie puszczają hamulce, piszą tutaj, żeby nie generalizować i nie oceniać całej populacji kobiet przez pryzmat tego co piszą pozostałe też nie są wcale lepsze, ale potrafią na tyle powstrzymać swoją nienawiść, żeby udawać i prać mózgi facetom. Kobieta ma wdrukowaną biologicznie nienawiść do słabszych i jeśli nie werbalnie to w zachowaniu się ta nienawiść przejawi(tym gorzej, bo nie będzie żadnego ostrzeżenia). Słabość je obrzydza, gardzą nią, i życzą śmierci tym, którzy ją przejawiają, a same są słabe i tchórzliwe.

Gość gość
Dodam tylko że min 3 bolców. To standard.

Gość gość
14:53 piękna projekcja cech mężczyzn na kobiety - po prostu piękne podsumowanie was, meżczyzn. nic dodać, nic ująć. dokładnie tacy jesteście, ale że jesteście sterowani mechanizmami obronnymi, to wszystkie swoje parszywe cechy przypisujecie kobietom.

Gość gość
Albo też możemy spokojnie przyznać, że wszyscy ludzie na tej planecie są w mniejszym lub większym stopniu parszywi - niezależnie od płci.

Gość gość
kobieta nie może anonimowo napisać, że niscy faceci jej nie kręcą. Ale jak facet na dziewczyne z zapaleniem tarczycy wykrzykuje(na ulicy) wulgarne epitety, to jest ok? Dobre.

Gość gość
Spokojnie nie możemy tak uznać, bo bardzo wiele osób nie jest ani trochę parszywych. Kwestia środowiska i życiowych priorytetów.

Gość gość
Chyba generalizujesz nieco?Gdybym ja miala osadzac mezczyzn,na podstawie wpisow internetowych,forach itp,to juz od razu zalozylabym habit:D.Wystarczy,ze poczytam Was tu,i czasami to na serio,nie wiem,czy smiac sie z tego,czy martwic:O.Ludzie po prostu pozatracali wartosci duchowe,bo dzis liczy sie tylko kasa .Takie czasy.Mlodzi szukaja szybkiego sexu,uzywek i duzzzzo kasiory,zeby miec wygodne zycie,a nie napracowac sie.

Gość gość
Mój były zawiódł mnie kiedy najbardziej go potrzebowałam, a później się dziwił, że nie mam ochoty go wspierać. Jak z nim zerwałam to stwierdził, że nie mam serca:P On też uważa, że jest ofiarą.

Gość gośćmen
Moim zdaniem może aż tak źle z kobiatami nie jest, ale przyznam, że pare razy po przeczytaniu wpisów naszych drogich pań opadła mi szczęka. Zwłaszcza w tematach o partnerze z dziećmi z poprzedniego związku. Określenia typu bękarty, gnoje, gówniarze, jakie padały pod adresem bogu ducha winnych dzieciaczków sprawiły, że przeszedł mi mit o słynnej kobiecej empatii. Panie będą dokarmiać ptaszki, podlewać kwiatuszki, miziać zwierzaczki po łepkach, ale jeżeli chodzi o obce DNA w domu to wychodzą z nich bezlitosne, wyrachowane i skalkulowane do bólu samice.

Gość gość
goscmen-Wy kwiatkow zapewne nie podlewacie,nie miziacie po lebkach zwierzatek i ptaszkow raczej nie dokarmiacie,ale rownie bestialsko potraficie sie odnosic do nieswojego DNA,czasem nawet zdarzaja sie wynaturzenia w postaci checi wspolzycia z tym nieswoim DNA,takze dziala to w 2strony.Nie ma co osadzac,bo natura ludzka jest najpodlejsza, ze wszystkich gatunkow na ziemi.:O

Gość gość
Pożądanej kobiety facet nie zawiedzie. Pewnie jakaś zj****a jesteś i odkręcasz kota ogonem jak każda szmata.

Gość gość
19:21 Są kobiety i kobiety. Ja bym pokochała jak swoje własne, chociaż nie mam jeszcze ani jednego. Łapię super kontakt z cudzymi dziećmi, w tym maluchami znajomych po rozwodach. Kwestia mentalności. Jak się wybiera narcystyczną, zazdrosną, zaborczą i roszczeniową babę, to tak to się potem kończy. Da się to przewidzieć i ocenić, więc niespecjalnie mi żal takich panów. Kontakt z dziećmi z poprzednich związków powinien być ważniejszy lub przynajmniej równie ważny, jak nowy związek.