Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są gdzieś w necie do obejrzenia

Polecane posty

Gość gość

ceremonie medalowe z rio ?? szukam i nie mogę znaleźć, oni blokują te filmy czy jak? A chodzi mi głównie o wręczanie medali tyczkarzom, można to gdzieś zobaczyć czy nie ??

Gość gość
a moze ma ktos nagrane z polsatu sport - final chyba jednego z atp w tym roku albo australian open - na pewno final odbywal sie na niebieskim korcie - Novak D. odbierał puchar i jesli chodzi o yt to tam to jest ale w tle zadnej muzyki, a na polsacie puscili pod to jak on podnosi puchar do zdjec i spada konfetti kawalek Coldplay - a sky full of stars. dzieki temu podkladowi calosc robila imponujace wrazenie, naprawde pamietam to do dzis i pluje sobie ze nie nagralam na dekoderze. moze pogrzebie w jakichs wstawkach do sciagniecia ale watpie by ktos byl takim fanem tenisa w PL by to nagrywac i wrzucac do sciagniecia. moglabym taki filmik zrobic na yt - ale nie wiem czy mozna tak robic ze sciagne od jakiegos youtubera filmik i podstawie pod niego muzyke i potem wrzuce na swoim kanale. nie wiem czy tak mozna? aaaaa wkurza mnie to

Gość gośćśćć
ceremonii z igrzysk chyba niestety w necie nie ma :( Ale ceremonii tyczkarzy lepiej nie oglądać, biednego Francuza tak wygwizdali że aż się popłakał, ta publicznoś chyba pierwszy raz w zyciu na jakiejś imprezie była. Jeszcze to buczenie w trakcie jego skoków mogłabym jakoś zrozumieć ale takie zachowanie w trakcie wręczania medali to już zwykłe chamstwo :o

Gość gość
a dlaczego franc. tyczkarza wybuczeli??