Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernadeciak111

dziwne zachowanie chłopaka i jego kuzynka

Polecane posty

Gość Bernadeciak111

Jestem z facetem 3 lata. Często kłocimy się o byle co(oboje mamy drażliwe charaktery) on dawniej zawsze płakał z tego powodu. Teraz ma wyjebane, jest wredny i chamski. Jednak kiedy pokłocił się z kuzynką która widuje tylko w swięta bozego narodzenia zaczął wyć jak małe dziecko, płakał, histeryzował bo ona z nim nie chciała gadać(facet ma 24 lata) Potem mi się zali, ze mu zalezy na niej jak niby na kuzynce, że jej uwaga jest dla niego ważna, że on ją traktuje jak najlepszą przyjaciółke i jest w stanie zwierzać się jej jak ukochanej osobie. Zabolało mnie to... mam wrażenie że on ją od dawna kocha ale nie ejst z nią bo to kuzynka... nasze sprzeczki często go nie ruszają a nie raz dochodzi w nich do wyzwisk, rękoczynów, latają talerze, meble... wszystko i ona ani nie zapłacze wtedy a popłakał się o to, ze kuzynka z nim rozmawiać nie chce i wyje cały dzień. Czy ja przesadzam? Czy naprawdę jest coś na rzeczy a on nie chce się przyznać do kochania jej? Co o tym myślicie bo mi to nie daje spokoju, siedze i płączę... i myśle...

Gość Bernadeciak111
Zapomniałam dodać, ze stwierdził, że do nasyzch kłótni się przyzwyczaił i nie placze bo wie, że i tak się pogodzimy. A o nią płącze bo nie będzie jej długo widział i popsuł cały ich super kontakt...

cos jest na rzeczy albo dyma ja na boku albo serio cos do niej czuje.. poza tym kuzwa 24 lat i placze w dodatku chlop? jesli mozna go tak nazwac. WTF