Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam dobrego spalacza

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki. Czy któraś z Was brała i może polecić jakiś dobry spalacz? Schudłam już ładnie 25kg. Cały czas zdrowo jem 5posiłków co 3h, ćwiczę 4razy w tygodniu , dodatkowo dużo maszeruje. Jednak zostało jeszcze 3kg i brzuch. Używam kremów ujędrniających, spalających tkankę itp. Masuję brzuch, kręcę hula hop a waga nadal stoi a cm z brzucha nawet nie chcą drgnąć od 6msc.... Pewnie każda z nas ma taki moment ale ja mam ochotę już się poddać. Na zabieg liposukcji czy zamrażania tkanki tłuszczowej mnie nie stać. Koleżanka poleciła mi pić zieloną kawę- ale zapach i smak mnie odstraszają. Macie jakieś sprawdzone fajne spalacze? jeśli tak podajcie całą nazwę. Dodam że nie chce kupować ze stron nieznanego pochodzenia w gre wchodzi allegro lub coś podobnego.

Gość jestemALA
Ja kiedyś brałam mango afrykańskie, po 30 dniach 0,5kg. więc nie wiem czy kupiłam nie takie czy nie działa. Skusiły mnie opinie gdzieś na necie, znalazłam na innej stronce podobne opakowanie za 1/4 ceny. Pozdrawiam i zycze wytrwałości

Gość gość
W tej chwili chyba najlepszy na rynku jest Animal Cut - idealny na wycinkę, przy założeniu, że będziesz ćwiczyć co najmniej tyle, co teraz. Kupisz go w sklepach/stoiskach/sklepach internetowych z odżywkami. Na brzuch polecam dodatkowo zmniejszyć ilość węglowodanów w diecie. Powodzenia! :)

Gość gość
Mała poprawka - Animal Cuts ;)