Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

erotyczne podejscie do kafe

Polecane posty

Gość Niestala       czytaczka
Rycerzu :) buziak z drugiego końca polszy ;) i potwierdzam niech się koleżanka nie zakochuje. Przerabane na lata całe :d

Pchanie ?

Szybko poszło ;) ok. Idę zakręcić :)

Strasznie mi erotyczne. :O Gościsz złodzieja, który w dobre kranie sobie nick Kotki a Ty nić. :O Przecież taki ludzi należy natychmiast wypieṛdalać a nie podstawiać kumpli, byś mógł zachować swój nieskazitelny blask Dụpa jesteś nie facet. Już Płock potrafi się bardziej odpyskiwać. I muszę ważyć słowa, by naprawdę nie przyszło mu do głowy naprawdę mi dopieṛdolić. A Ty skomlesz jak kundel, gdy dla prawdziwego faceta to raj Aktywnie byłem tu tylko tydzień a już "Chwila" swoim tekstem rozkochała mnie w sobie. Waderka to samo swoim zachowaniem, przekonała mnie że jest tu o co walczyć :) Zrzućmy zasłonę i powiedzmy sobie w prost Blaszaku. Wszystko co robisz to z nadzieją że przygarnie Cię jakaś, która ugotuje obiad i da dụpy jak Ci się zachce. Tak przynajmniej dla mnie wyglądają te Twoje żarty. :O

Gość gość
Nowy jest pojepany, ale potrafi dosrac konkretnie :D

Gość Bledny bl
Czesc skarbie :) Gdzie Ty znowu sie wloczysz? Co? :D B Kotek co skasowalem?

Gość gość
Szkoda tylko, że całkowicie bez sensu :O Można odnieść wrażenie, iż zazdrość go zżera

Gość gośćparasolka
Nic tu po mnie.Oglądam z córką Zemstę Wajdy (cały film)wg.A Fredry.Podłczyłam laptopka do plazmy i mam na dużym ekranie.Pa.

Gość Bledny bl
Sorki parasolko za tego idiote Milego ogladania

Gość gośćparasolka
Spoko.Zlewam go.Dzięki błędny .Kuż obejrzałyśmy.;-)

Gość gośćparasolka
Już.:-)

Gość niestała      czytaczka
No to jestem :) Siadam i Ci zakręcę chwilę temat. Gościu nie przejmuj się, jeśli możesz. Nie wiem dlaczego Nowy zachowuje się jak idiota, ale ponieważ to u niego częste, to nie pozostaje nic innego jak przejść nad tym do porządku. Przynajmniej taka moja rada. Za pięć minut zmieni front i będzie Cie po d***e całował. ;) Jak tam Misiek ? Ciężki wieczór ? :P

Gość niestała      czytaczka
Gdzie ja się włóczę ? Kurcze a ila mam czasu antenowego, bo dużo tego :) Wrzesień i paźdiernik będą w ciągłym ruchu, więc latam po świecie, robię co muszę i wyszarpuję też trochę wolnych chwil i łapię emocje gdzie się da ;) Dzisiaj znalazłam genialną knajpę na Pradze. Prawie na przeciw Bazaru Różyckiego. Knajpka jest vege, ale jeśli ktoś nie jadł to przysięgam, że ich tofu smakuje jak wołowina :) Jadłam karczocha z migdałami na kaszy jaglanej w mleku kokosowym. Tak w skrócie. Powiem tak. Zadumałam się po pierwszym kęsie nad pięknem tego świata :) Desery też mają genialne. I wino czerwone wytrawne własnej roboty. Eksplozja smaków po prostu. Na pewno tam wrócę jeśli będzie okazja jeszcze kiedyś. :) A po kolacji poszłam pozaglądać w oczy Kazikowi. Koncert świetny jak zawsze. No i fakt, że słuchasz tekstów taty Kazika, które śpiewanych całkiem niedaleko od miejsca w którym powstawały, też swoje robił. :) A potem poszłam się zgubić. I pstryknąć parę zdjęć nocą. Praga to jednak Praga ;) https://youtu.be/gDSJtfHjOQM

Dobry wieczór:) Piotr, gość ma racje, faktycznie wygląda to tak jakbyś był zazdrosny. Nowy, my kobiety nie lubimy i nie chcemy być "tyrane" tylko kochane. Raczej ciągnie nas do mężczyzn kulturalnych, życzliwie nastawionych do świata, takich z poczuciem humoru :) Nie lubimy natomiast przejawów chamstwa czy agresji. Jeśli ktoś powiedział Ci ze jest odwrotnie - to kłamał. To wiele wyjaśnia, prawda? No i nie oceniajmy nicków po wpisach na kafe, bo ani ty taki zły ani on taki zboczony. A kotka jest prawdziwa, poznaje po czołgu i szpilach :classic_cool: Ale gdyby było inaczej to jaki mamy wpływ na to kogo gościmy na topiku? No właśnie, nie mamy żadnego. 🌻 Ok teraz schodze z mównicy co my tu mamy Mamy pierwszy punkt regulaminu: Nie zakochiwać się. Ja o tym wiem Rum, chodziło mi bardziej o to, co kiedy ściągać i zakładać. Bo to nie jest takie proste Rum, niektóre części garderoby mogę zdjąć sama, ale niektóre można ze mnie tylko zszarpać...zębami. Tak ze wiesz ten numer "keczupuś sciągaj majtki" -nie przejdzie :P:) 🌻 Gość 9:54, a my się znamy? A skąd się znamy? A w jakich okolicznościach się poznaliśmy i kiedy to było? A kim wtedy byłeś i kim teraz jesteś? To bardzo istotne gość, noo chyba że poznaliśmy się na planie filmowym serialu "szukam..." i chcesz autograf. Masz rację gość :) kiedyś będę światowej sławy aktorką i taki autograf będzie wiele wart. Na razie tylko gram takie małe rólki drugoplanowe, jak np. rola leniwca w tasiemcu u Kredka...czy epizody w reklamie proszku do prania. Ale kiedyś... kiedyś ... [rozmarzam się] :) A! I jeszcze wygrałam casting do roli kobiecej w filmie "Saga zmierzch przed świtem" , przeszłam wszystkie etapy i już właściwie miałam tą rolę, ale przed rozpoczęciem zdjęć spadłam z drzewa i złamałam sobie łapę... Ostatecznie moją rolę zagrała Dakota Fanning. Ale! za to brali mnie poźniej do kręcenia różnych scen kaskaderskich. Tak że wszystkie te sceny gdzie wampiry przeskakują z drzewa na drzewo..- gram ja :) No i gdzie byłam jak mnie nie było - jeśli mnie znasz to wiesz że jestem leniwcem, jako leniwiec mam nieograniczona ilość wolnego czasu dlatego wykorzystuje go na wycieczki to tu, to tam. I wiadomo jeśli akurat jestem tam, to nie ma mnie tu;) Ale to tylko kwestia nadmiaru wolnego czasu :classic_cool: ;) Mówiąc w wielkim skrócie nie zawsze zwisam z gałęzi, czasem schodzę na ziemię ;) No jeszcze ten autograf, gdzie to miało być? Aha, na twarz...😘 Muaaa ;) A teraz idę spać, dobranoc:) I miłej niedzieli wszystkim. 🌻 Niestała :) 😘 Dziś tylko buziak, poczytam przy okazji:)

Gość gość
Keczupuś:( Ceniłem Cię za świetne krótkie wesołe teksty a tu taki poważny elaborat znowu okazuje się że na pierwszy rzut oka człowiek nie jest taki jak się maluje Jesień idzie...

Gość niestała     czytaczka
Widzisz to co chcesz widzieć, albo na ile ktoś Ci pozwoli. Warto o tym pamiętać. ;) Dzień dobry :) I do widzenia :) Keczupuś odwzajemniam 👄 Podpisałam i lecę 🌻 Dobrego dnia :)

Gość gość
Każdy gra jakąś rolę Dlaczego nikt nie może być sobą?

Gość gość
Bo to już nie jest takie zabawne. Udawanie, nieszczerość...to plaga wśród ludzi.

Gość gość
Dlatego na ogólnym masz opinię niezbyt rozgarniętej:D

Gość gość
If bycie sobą to sztuka :) Bądź :)

Gość blednygosc
dobry wieczór

Gość gość
Cześć Rycerzu :)

Gość gośćparasolka
Hello.

Gość gość
Ciotko wy-pchaj się gęsią