Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

erotyczne podejscie do kafe

Polecane posty

rety gościu jakby dostanie fotki było najważniejszą rzeczą na kafe:D najważniejsze jest ... pchanie :classic_cool:

a gdzie sie podziała moja terapeutka? właśnie czy ja skonczyłem już terapię? w sumie czy ja ją zacząłem ?

Gość Onie
A co tu monolog jest prowadzony?

no tak bo widzisz kiedys ktos powiedział że yntelygentni ludzie sie nigdy nie nudzą i chciałem spróbować

Gość Onie
Tez zawsze tak robie to dobra zabawa

Gość Onie
Tez zawsze tak robie to dobra zabawa chociaż przyszłam na Kafe nauczyć sie rozmawiać z ludzie bo czasami jest to dla mnie problem niebywały

Gość Onie
Ręce zazwyczaj trzymam w górze jedna prosto a druga troche zgięta

nie umiesz rozmawiać z ludzmi? no masz a ja się jednak nudziłem przy monologu a tych zgiętych rąk... mam jedno skojarzenie ale to pewnie przez to że oglądałem film dokumentalny o trzeciej rzeszy:O

tak mam lubie trzymac ręce w górze ale czasem drętwieja wiec opuszczam je wzdłuż tułowia albo wkładam do kieszeni

a co do tego rozmawiania z ludzmi to jest to troche przereklamowane. facet z facetem gada krótko i rzeczowo zwykle o pracy czy o du\pach. Natomiast facet z kobietą rozmawia... no właśnie nie wiadomo bo rozum nam odbiera i nie za bardzo wiem jak się toczy rozmowa. Zwykle staramy sie mądrze wyglądać i nie gapić się za długo w biust i usta. Czasami wychodzi:D

No jakos cieżko mi to idzie zawsze palne głupotę i po rozmowie a nabrałam ostatnio chętki na rozmawianie z nieznajomymi

bo źle sie do tego zabierasz. Nauczę Cię robisz tak. ubierasz ładną spódniczkę (najlepiej krótką) eksponujesz biust i mówiąc patrz facetowi w oczy. Gwarantuję Ci że nawet jak zrobisz się czerwona czy jak palniesz jakąś gupotę facet wraca do punktu wyjścia czyli do spódniczki i takie tam . A próbując odtworzyć późniejszą rozmowę w mysli zapamieta usta , łądny ubiór i hmmmm co to było? tak to autentyczność, zero fałszu i gry . Tak to jest super dziewczyna:D o cholera musiała zobaczyć jak się lampię:O cholera na pewno wzięła mnie za jakąś sierote😭 także widzisz grunt to dobre przygotowanie się do rozmowy:D

Jakbym była ekstra laską to pewnie by podziałało niestety podpierać sie musze głownie intelektem a te sie zawieszA czasem

a tak poważnie rozmawiaj po prostu jak z kims kogo znasz kupe czasu. Nie staraj sie jakoś wypaść szałowo . Po prostu rozmawiaj. Najfajniejsze w rozmowie są wpadki, małe drobne potknięcia. Jak pokażesz rozmówcy że jesteś tylko człowiekiem to się rozluźni i bedzie gadał z Toba jak z kimś kogo zna kupę czasu :)

onie idę w kimkę:) niestety musze jutro wstać:D a i doczekać się nie moge bo jutro ... :D

Gość gość
Dzisiaj jest dzień liczby Pija Ci ją wyliczę, a Ty tradycyjnie dajesz jotpegi i rogala a makiemna początek w tym czarnymmoże tak być?

Gość blednygosc
piniedziałek if, poniedziałek :)

Gość gość
Mam to gdzieśkażdy może sobie Pi wyliczyć i czekać na czarneja mam czasale tylko do piątkowego popołudnia.

Gość gość
Nie dawaj mu zdjecia. Evka juz nie moze sie uwolnic od starego pierdziela:D

Gość gość
Błędny kazał erotycznie chodzićto chodzęIftar słuchaj motylaa nie gościa.

Gość
Tak. A gdy już zdobędziesz szczyt to krzyczysz... i nawet łzy radości popłyną :-D

Gość gość
Tylko raz? Łzy płyną?;)

Gość gość
Ja ófam że takie piątki nigdy się nie skończąchoć ostatnio cudownie latało mi się w sobotę. :p

Gość
12 : 14 - :-D nie :-D chciałam tylko popchnąć stronę :-D

Gość tage
:-) dzień dobry Popatrzę najpierw, czy dam radę bez tłumacza.