Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosik_

dobry taki prezent czy wtopa?

Polecane posty

Gość sosik_

jaki prezent na 40-ke by was ucieszyl, a ktory uznalybyscie za wtope? chcialam zrobic kolozance takie SOS spa (rekawica do masazu, kominek zapachowy, krem do ciala, mgielke zapachowa itp. wszystko w eleganckim pudle) bo jest zapracowana i niestety sie zapuscila, ale nie wiem czy to dobry pomysl i generalnie nie za malo?

Gość gość
mozesz dac, tyle,ze rekawicy i kominka praktycznie sie nie uzywa, a krem kazdy sobie dobiera. Poza tym mgieeka zapachowa jest byc moze sztuczna( zapach), jesli cos w stylu odswiezacz powietrza czy zapachowa swieca- nie wszyscy lubia, ja np nie cierpię.Dostalam kiedys zapachowe Swiece, zapakowalam bardzo szczelnie , zeby mi nie smierdziałay, moze kogos nimi uszczesliwie. Chyba,ze znasz upodobania kolezanki

Gość gość
czyli raczej niedobry pomysl z tego co piszesz. znam jej upodobania zapachowe i kolorystyczne, ale faktycznie moze takich rzeczy sie pozniej nie uzywa....

Gość gość
weekend relaksu w hotelu ze spa. Jak przejdzie odnowę biologiczną to poczuję się znowu kobietą i będzie o siebie dbać. W Ciechocinku jest świetny hotel Abidar ze spa. Generalnie miejsce przeznaczone dla ludzi w tym wieku więc na pewno się spodoba a wcale nie drogo wychodzi :)

ja mojej mamie kupilam zestaw kosmetykow z algami morskimi (mama po 50-tce), w sklad wchodzil krem do twarzy, serum do ciala i mleczny olejek do ciala-zeby sama mogla wybrac sobie jaka formula jej pasuje i najbardziej zadowolona byla wlasnie z serum regenerujacego, raz ze konsystencja jej odpowiadala, a dwa ze naprawde skora jej ciala o wiele lepiej sie prezentowala :) skora ujerdrniona, naprezona, mieciutka i pikenie pachnaca. a i byl to dosyc tani prezent, postawilam na kosmetyki bielendy, bo sama je lubie, wiec i mamie powinny pasowac i sie nie mylilam :)

Gość gość
Hahaha,znowu srenda bielenda,czyli reklama. Tylko zawsze dopasowana do innej sytuacji. Wypad.!!!