Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem na żylaki

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie czy ktos stosował krem na żylaki VAR FORTE

Gość gość
Choooy z tamtym, wyprobuj fenistil

Gość gość
Jaki fenistil ? To nie jest krem na żylaki a na świąd w przebiegu dermatoz, pokrzywka, ukąszenia owadów, oparzenia słoneczne, powierzchowne oparzenia skóry (pierwszego stopnia). Ja używam Heparinum w aptece dostaniesz słabszy lub mocniejszy skład ma taki sam jak Lioton 1000 a jest o wiele tańszy.

Gość gość
Używasz takiego drogiego " cudu " i co nie pomaga ?

Gość gość
Na żylaki najlepszy jest post wg dr n.med. Ewy Dąbrowskiej. Poszukajcie na youtub jej wykładów. Post ściąga wszelkie zanieczyszczenia z wnętrza żył, uleastycznia żyły i żylaki się naturalnie wchłaniają nieoperacyjnie. Nawet dr Dąbrowska wspomina o odbudowaniu na poście zastawek żylnych. Na wszystko o czym mowi ma potwierdzenia w postaci badań labolatoryjnych - przed postem i po poście :) Wewnętrznie można stosować herbatki z kwiata kasztanowca na uszczelnienie żył. Z tym, ze na poscie ściągnięcie złogów i tym samym zwiększenie przepustowosci żył jest najważniejszr do ich powrotu do właściwej funkilcji i wyglądu.

Gość gość
Ja stosuję maść z wyciągiem z kasztanowca i dodatkowo kupiłam sobie pończochy przeciwżylakowe w http://www.cezmed.com.pl/. Mam nadzieję, że obejdzie się bez interwencji chirurgicznej.

Gość gość
Powtórzę to co napisałem już gdzie indzie, wszystkie kremy, maście to tylko środek przejściowy, a nie taki, który sprawi, ze problem zniknie. Wiele osób boi się, że usuwanie hemoroidów to coś strasznego i bolesnego, a wcale tak nie jest w http://flebonet.pl/ z całą pewnością lekarze doradzą odpowiednią drogę, aby zabieg nie tylko był bezbolesny, ale także całkowicie bezpieczny.

Gość figlufka
kremy na żylaki to raczej kiepskie rozwiązanie, żylaki to problem przepływu krwi więc kremy nie pomogą też się łudziłam kupowałam kremy, maści i nic z tego, dopiero jak dostałam się do lux medu na konsultacje to się okazło, że skleroterapia to dla mnie najlepsze rozwiązanie, cieszę się że się zdecydowałam teraz mogę spokojnie pokazywać nogi.