Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za co aktualnie jest najwiekszy hejt dopisujcie

Polecane posty

Gość gość

-karmienie piersia -siedzenie w domu z dziecmi/niepracowanie -nadwage

Gość gość
Korzystanie z pomocy dziadków Chodzenie na l4 w ciąży Płodzenie dzieci zanim zrobiło się karierę i dorobiło bogactwa:-p

Gość gość
-wielodzietnosc czyli 2 dzieci plus 1

Gość gość
Zaliczyłam ponad połowę z wymienionych :)

Gość gość
Ale musi mieć pusty dekiel osoba która napisała post. Ale niedługo kończą się wakacje dzieci wracają do szkół.

Gość gość
Hehe, ja też:-) Aha- jeszcze za błędy ortograficzne:-)

Gość gość
żywienie dzieci

Gość gość
ja bym puscila hejty za gadanie ze kobieta sluzy jedynie do rodzenia dzieci.i to ze kazda powinna urodzic samych synow, bo dziewczynka to produkt gorszej jakosci i taka matka co nie potrafila sie postarac jest rowniez wybrakowana

Gość gość
Chciałabyś żeby to był hejt. Święta prawda. Niestety coraz większe bagno tu...jest 500plus to byle kto ma neta

Gość gość
Tak jak powyżej ktoś napisał: płodzenie dzieci nie mając zaplecza finansowego, dobrej pracy, mieszkania i licząc, że jakoś to będzie. A państwo da i załatwi.

Gość gość
" -wielodzietnosc czyli 2 dzieci plus 1 " Minimum troje dzieci w polskim prawie to jest wielodzietność.

Gość gość
Gdyby czekać na super sytuację finansową i stabilizację życiową, to niektórzy w ogóle nie mieliby dzieci, mimo, że mają dużą potrzebę ich posiadania i pełne prawo do tego, żeby je mieć!

Gość gość
Czyli egoistyczna potrzeba "chce mieć, natychmiast, bo tak! Bo mam prawo" jak zwykle górą :D

Gość gość
- za mrożenie posiłków! :D :D :D

Gość gość
No i zaraz się temat posypie, bo niektórzy to nic nie kumają...Zwłaszcza pytania. Zaraz zaczniecie się żreć o publiczne kp....

Gość gość
ostatnio najpopularniejszy hejt to za 500 plus

Gość gość
Za robienie zakupów w Biedronce:-)

Gość gość
A ja mam pytanie, czy Wy znacie angielski? Rozumiecie co oznacza słowo "hate"? Bo tak pięknie nim szafujecie, jakakolwiek krytyka to od razu "Ty hejterze". Za zastanowiła się jedna z drugą, że oskrażacie ludzi o czystą nienawiść? Nienawiść to coś o wiele więcej niż krytyka czy złośliwość.

Gość gość
Moim zdaniem wyzywanie od idiotek, krów, macior, loch rozpłodowych, szmat rozkładających nogi dla kasy, oskarżanie o wywalanie obleśnych wymion czy "dojów" to wykracza poza krytykę czy złośliwość. A to tylko próbka możliwości samych kafeterianek.

Gość gość
Na tym forum zdecydowanie hejtuje sie karmienie mm i cc.W realu ludzie reaguja zwyczajnie i nikt nikogo nie hejtuje tu jest odwrotnie.

Gość gość
Normalne małżeństwo - gdzie mąż i żona są ważniejsi niż dziecko. Duże zarobki. Młody wygląd. Karmienie mm.

Gość gość
Zmiana pościeli raz w miesiącu. Mycie podłogi raz w tygodniu. Nieodkurzanei codziennie, mycie okien 2 razy w roku. Pranie w temperaturze mniejszej niż 60 stopni. To tak z cyklu gospodarstwo domowe;) A dzieci? Dawanie słoiczków (bo lepiej dac mięso i warzywa od zaprzyjaźnionego rolnika, w końcu taki jest co drugi, co chce sie z kafeterianką zaprzyjaźnić), pieluchy Dada, ciuchy z lumpeksu, nie dawanie do przedszkola i żłobka.